13.12. Helsinki: Laatu- ja kehityspäällikön työkalupakki, 3pv

Jaa myös muille

Tule kehittämään osaamistasi Qualitas Fennican koulutukseen Helsinkiin!

Mitä? Laatu-ja kehityspäällikön työkalupakki (3 pv)

Missä? Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8, 00380 Helsinki

Milloin? Koulutuspäivät ovat 13.12.2018, 17.1.2019 ja 14.2.2019

Kehitystyö vaatii ideoita, taustatietoja ja tavoitteita. Innostava ja kannustava ote on suureksi hyödyksi niin, että henkilöstö pääsee kiinni laadunhallintaan ja menestyksen tekijöihin. Kun toiminta on suunnitelmallista, asiat tehdään kerralla oikein, hyvällä asiakaspalvelulla ja ammattinsa osaavan henkilöstön toimesta niin tulokset näkyvät kysynnässä, asiakastyytyväisyydessä ja kannattavuudessa.

 Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on:

  • antaa hyvät valmiudet laatu- ja kehityspäällikkönä toimimiseksi,
  • perehtyä tuloksellisen toiminnan tekijöihin,
  • tarjota kehittämisen malleja, työkaluja ja välineitä,
  • osoittaa jatkuvan parantamisen polkuja,
  • jakaa hyviä käytäntöjä,
  • auttaa muutosten hallinnassa sekä
  • verkostoitua ja oppia muilta.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu toimintajärjestelmän rakentajille ja uudistajille. Koulutus sopii laatu- ja kehityspäälliköille, prosessinomistajille, sisäisille auditoijille, esimiehille ja johdolle sekä kaikille toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille.

Oppimismenetelmät

Koulutus on kolmipäiväinen (3 pv) ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista. Koulutusta edeltää orientoiva ennakkotehtävä, joka pohjustaa koulutuspäivien antia. Kurssipäivien päätteeksi pohjustetaan välitehtävät, mitkä osallistujat valmistelevat päivien välissä ja mitkä puretaan seuraavalla kerralla. Koulutuksen päätteeksi kouluttaja osoittaa, miten osallistujat voivat jatkaa tästä.

Osallistujat saavat runsaan aineiston erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen kehittämisen tueksi.

Kouluttaja

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1500 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivät (3 kpl), materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Kysy lisää

Lisätietoja koulutuksesta antaa Tiina Riutta puh. 045 173 8212.

Jos koulutukseen ei tule riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Arter Oy - muutosta laadun ehdoilla!