12.12. Online: Laadunhallinnan perusteet

Jaa myös muille

Uusi koulutus!

Koulutus: Laadunhallinnan perusteet *online*

Missä? Online

Milloin? 12.12.2018 kello 8:45-13:00

Laadunhallinta- ja toimintajärjestelmillä kuvataan organisaation toimintaa kokonaisuutena. Laadunhallinnan päätarkoitus on asiakkaan vaatimuksien täyttäminen sekä pyrkimys ylittämään odotukset. Tämä onnistuu vain oman toimintaympäristön ymmärtämisen ja jatkuvan parantamisen kautta, jolloin voidaan luoda pohja kestäville asiakas- ja kumppanisuhteille, sekä saavutetaan kaikkien sidosryhmien luottamus.

Erilaisia laadunhallintajärjestelmiä on olemassa useita mm. ISO 9001:2015, SHQS sekä toimialakohtaisia standardeja, jotka voidaan tarvittaessa sertifioida ulkopuolisen auditoijan tekemänä. Tyypillisesti järjestelmien takana on samat perusperiaatteet:

 1. Asiakaskeskeisyys
 2. Johtajuus
 3. Ihmisten täysipainoinen osallistuminen
 4. Prosessimainen toimintamalli
 5. Parantaminen
 6. Näyttöön perustuva päätöksenteko
 7. Suhteiden hallinta

Nyt on tilaisuus kuulla ja selkeyttää johtamiseen, prosesseihin, toimintoihin, ja jatkuvaan parantamiseen liittyviä ”myyttejä” ja kuinka laadunhallinnalla samalla tuetaan organisaation pitkän tähtäimen visioita/strategiaa sekä päivittäistä toimintaa.

Koulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on:

 • selvittää laadunhallinnan peruselementit
 • opastaa ja antaa vinkkejä, mistä lähteä liikkeelle laadunhallinnassa

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka

 • tarvitsevat perustietoa laadunhallinnan kokonaisuudesta
 • haluavat yhdistää eri hallintajärjestelmiä yhteen (mm. ISO 14001:2015 tai ISO 45001:2018)
 • vastaavat toimintajärjestelmien kehityksestä organisaatiossa

Koulutuksen toteutustapa

Koulutus on etäkoulutus, jonka kouluttaja pitää livenä. Koulutukseen osallistutaan netin kautta. Tarvitset vain toimivan internetyhteyden. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille noin viikkoa ennen koulutuspäivää.

Kouluttaja

Kouluttajana on Jari Saali.  Jarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Hinta

Koulutuksen hinta on 350 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Kysy lisää

Lisätietoja koulutuksesta antaa QF koulutuspäällikkö puh. 045 173 8212.

Jos koulutukseen ei tule riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Tietoa kouluttajasta: Jussi Moisio

        Jussi Moisio 1 Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen kuin myös erilaisten arviointien ja auditointien parista. Jussi on menestyksellisesti […] Lue koko teksti

Arter Oy - muutosta laadun ehdoilla!