9.1. Helsinki: Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä 2pv

Jaa myös muille

Uusi koulutus

Mitä? Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä, 2pv

Missä? Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8, 00380 Helsinki

Milloin? Koulutuspäivät ovat 9. ja 10.1.2019

Uusi ISO 45001:2018 tähtää suoraan työterveys- ja turvallisuustason ja riskitietoisuuden nostoon, aktivoi voimakkaasti johtoa kannustamaan henkilökuntaa parantamaan turvallisuustoimintaa, mutta vaikuttaa välillisesti myös työtyytyväisyyden parantamiseen, työn tehokkuuden kehittämiseen ja tapaturmista aiheutuvien kustannusten hallintaan. Merkittävä rooli on entistä aktiivisemmassa työntekijöiden kuulemisessa ja osallistamisessa turvallisuusjohtamisen rakentamiseen, ylläpitoon ja parantamiseen. Uusi standardi ottaa myös käyttöön käsitteen “kulttuuri”, jota kehittämällä varmistetaan saavutettavien tulosten pysyvyyttä.

Koulutus antaa osallistujille kiteytettynä kattavat tiedot ja monipuolisen työkalusetin lomakepohjineen ja lukuisine esimerkkeineen ISO 45001:2018 standardin mukaisen TTT-johtamisjärjestelmän (TTT; turvallisuus, terveys, työhyvinvointi) rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen. Koulutus sisältää pohjustuksia ja kytkentöjä suomalaisiin laki- ja viranomaisvaatimuksiin, kouluttajan kokemuksiin vuosien varrelta ja runsaasti ryhmätyöharjoitteita, joista osallistujat saavat vielä lisäkokemuksia toinen toisiltaan.

Tavoitteet ja hyödyt

  • Opi uuden ISO 45001:2018 vaatimukset ja niiden soveltaminen TTT-johtamisjärjestelmän rakentamisessa
  • Hae ideoita nykyaikaisen turvallisuusjohtamisen kehittämiseen
  • Hae myös ajatuksia Lean toimintaan eli miten osallistaa henkilöstö aktiivisesti kehittämiseen ja kulttuurin rakentamisessa
  • Laajenna prosessiajattelua omassa organisaatiossasi viemällä TTT-asiat prosesseihin
  • Hahmota entistä paremmin synergia, miten laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasiat integroidaan yhtenäiseksi tavaksi toimia

Kenelle?

Koulutus sopii työterveys- ja -turvallisuusjärjestelmän rakentamisesta vastaaville, niin ylimmälle kuin linjajohdolle, työsuojelupäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille, turvallisuusjärjestelmän auditoijille, prosessinomistajille ja toimintajärjestelmien kehittäjille.

Oppimismenetelmät

Koulutus on kaksipäiväinen (2 pv) ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä, ryhmätöistä ja harjoitteista.

Osallistujat saavat runsaan koulutusmateriaalin, jota he voivat hyödyntää vielä koulutuksen jälkeenkin.

Kouluttaja

Kouluttajana on DI Jussi Moisio, Qualitas Fennica. Jussi on toiminut laadunvalvontatulosten analysoinnissa yli 12 vuotta, johtamisjärjestelmien sopimuspääarvioijana yli 25 vuotta ja 20 vuotta laatu-, ympäristö-, turvallisuusjärjestelmien kouluttajana ja konsulttina, prosessien mallintamisessa, lean menetelmien kouluttajana ja ongelmanratkaisukouluttajana. Johtamisjärjestelmien ongelmat ovat tulleet tutuiksi yli 1500 sertifiointiauditointipäivien aikana.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1200 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivät (2 kpl), materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Kysy lisää

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Tiina Riutta puh. 045 173 8212.

Jos koulutukseen ei tule riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Arter Oy - muutosta laadun ehdoilla!