Kuuntele Arterin oivaltavia podcasteja!

Täältä löydät koottuna Arterin kaikki Podcastit. Tarjoamme monipuolisesti sisältöä, joka palvelee osaamisen ja liiketoiminnan kehittämistä ajasta ja paikasta riippumatta. Haluamme jakaa asiantuntijoidemme osaamista, kokemuksia ja oivaltavia tarinoita sinulle niin, että voit helposti ja säännöllisesti kehittää osaamistasi - podcastimme ovat lyhyitä, kuuntele vaikka työmatkalla! Paina siis play:ta ja kuuntele tallenteita ajankohtaisista aiheista silloin kun sinulle sopii, omalla selaimellasi.

Laatulöpinät

Laatulöpinät Podcast on Arterin uusi podcast-sarja, jossa pohditaan laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä. Podcast-isäntänä Laatulöpinöissä toimii konsulttitiimin esimies Markus Meurman. Markuksen mottona on: "Laatu on hauskaa", ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien.

Mitä kaikkea laatu on, ja ketä laatua oikein vaatii? Tällä kertaa podcast keskittyy laadunhallintaan ja sen uskomuksiin. Lopuksi pohditaan myös laadun nykytilaa ja tulevaisuutta.

Oli strategian muoto mikä tahansa, sen tarkoitus on vaikuttaa, sekä tuottaa toimintaa. Mitä strategia lopulta oikein on ja miten siinä voi onnistua?

Palvelumuotoilu terminä on herättänyt paljon innostusta, mutta myös inhostusta. Onko palvelumuotoilussa jotain uutta, vai onko se vain vanhoja menetelmiä uudessa paketissa? Kuuntele neljäs Laatulöpinät podcast, jossa palvelumuotoilua pohtivat Markus Meurman ja Elina Mäkinen.

Lean on ollut jo pitkään pinnalla erilaisissa laadun ja toiminnan kehittämisen pöhinäpiireissä. Lean-toimintaan kohdistuukin yleensä hyvin paljon erilaisia odotuksia ja ennakkoluuloja. Arterin Laatulöpinät Podcast-sarjassa ollaan edetty jo kolmanteen jaksoon. Tällä kertaa kuullaan mitä mysteereitä liittyykään Leaniin.

Laatulöpinät Podcast-sarjan toisessa osassa aiheena ovat standardit ja auditointi. Ihmetellään, onko standardeilla ja auditoinneilla vielä paikkansa nykyajassa, vai ovatko ne menneiden aikojen jäänteitä, joihin edelleen tarraudutaan?

Ensimmäisessä Laatulöpinät-podcastissa kuullaan Markus Meurmanin johdolla kuusi erilaista prosessiväittämää, ja päästään pohtimaan niiden paikkaansapitävyyttä.

IMS

Onko teillä tarvetta kerätä palautetta asiakkailta ja sidosryhmiltä? Kuuntele tästä podcastista esimerkki, miten ulkoisen palautteen raportointi voidaan IMS-ohjelmiston avulla tehdä.

Asiakasvastaavamme Liisamari Seppälä avaa kuulijoille IMS -ohjelmistoa. Tämä podcast on loistavaa kuunneltavaa erityisesti uusille IMS-ohjelmiston käyttäjille, mutta myös kokeneemmille erinomainen tapa virkistää muistia. 

Mistä koostuu IMS-kolmisivutekniikka, ja miten sitä käytetään? Miten tiedot ja toiminnot strukturoidaan? Minne tallennetaan ohjaava tieto ja syntyvä ja jäljitettävä tieto? Miten asiakas näkyy prosesseilla?

Qualitas Fennica

Heta Salovaara avaa podcast-sarjan kahdeksannessa osassa laatupäällikön monipuolista tehtäväkenttää yrityksessä.

Halu oppia uutta, kehittyä ja saada uutta näkökulmaa asioihin on tärkeää. Ihmiset ovat kehityshaluisia ja kehityskykyisiä.  Kun yksilö oppii ja hyödyntää osaamista omassa työssään, myös organisaatio hyötyy siitä.

Olympialaisten aikana pohditaan menestystä. Mitä menestyminen vaatii? Ja kuinka urheilu ja yrittäminen liittyvät toisiinsa?

Vuodenvaihteen viimeisen podcastin aiheena oli laadunhallinta. Lähestyvän joulun kunniaksi pohdittiinkin laadunhallintaa ja joulupipareita. Oivaltavia kuunteluhetkiä!

Lean-ajattelun keskeinen elementti - hukka, kannattaa karsia pois arvovirrasta. Mutta kuinka? Kuuntele podcast ja ota ideat talteen. 

Tässä podcastissa pureudutaan syvemmälle prosessityöhön ja sen toteuttamiseen organisaatiossa onnistuneesti.

Prosessimaiseen toimintamalliin sisältyy prosessien ja niiden vuorovaikutuksen järjestelmällinen määrittely ja hallinta. Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon ennen prosessilähtöisen toimintatavan toteuttamista?

Arterin ensimmäisessä podcastissa pohditaan sitä, miten laadunhallinta tukee liiketoimintaa ja menestystä.

Kuuntele Arterin toimitusjohtajan Ossi Ritolan mietteitä yrittäjyydestä. Miksi ryhtyä yrittäjäksi, mikä on yrittäjyydessä tärkeää ja mitä olisi voinut tehdä myös toisin?

Tilaa podcast: