Webinaari Visuaalista muutoksenhallintaa ja kokonaisarkkitehtuuria ARC-ohjelmistolla

Moni organisaatio kokee kokonaisuudenhallinnan haastavaksi ja pirstaloituneeksi. Arter tarjoaa kokonaisarkkitehtuuriin erikoistuneena ohjelmistotalona visuaalisen ARC-työkalun, jolla mallintaa toiminnan eri alueita: strategiaa, tavoitteita, palveluja, prosesseja, tietoa, tietojärjestelmiä ja teknologiaa. ARC-ohjelmistossa tuotetaan kokonaiskuvaa, jotta saadaan näkyviin liiketoiminnan muutosvaikutukset. Kun muutosvaikutukset pystytään ennakoimaan, syntyy tiedostavampaa ja laadukkaampaa päätöksentekoa.

Tässä webinaarissa käymme läpi mitä on kokonaisarkkitehtuuri, ja miten Arterin ARC-työkalu auttaa organisaatioita hallitsemaan kokonaisuutta.

Miksi osallistua?

  • Hahmotat miten hallita organisaation kokonaisuutta selkeästi ja visuaalisesti
  • Opit, miten ARC-ohjelmisto tuo apua arjen työhaasteisiin, ja miten sitä voi hyödyntää kokonaisarkkitehtuurissa.

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa organisaation kokonaisuuden hallinnan kehittäminen. Webinaari sopii hyvin esimerkiksi kokonaisarkkitehdeille ja tietohallintojohtajille.
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:
  • Visuaalista muutoksenhallintaa ja kokonaisarkkitehtuuria ARC-ohjelmistolla
    09.04.2019, klo 09:00 – 10:00

caret-down caret-up caret-left caret-right

Lassi Kasurinen

Avainasiakaspäällikkö
Arter

Lassi Kasurinen on avainasiakaspäällikkö, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, muutoksenhallinnassa sekä prosessien kehityksessä. Lassi etsii räätälöityjä ratkaisuja, ja voi auttaa organisaatiotanne esimerkiksi laatustandardien, kokonaisarkkitehtuurin tai EU:n tietosuoja-asetuksen hallintamallien kanssa.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!