Webinaari Kyberturvallisuuden hallinta

Me Arter Oy:llä olemme kehittäneet kyberturvallisuuspalvelun, jossa asiantuntijamme perehdyttää organisaation rakentamaan hallintajärjestelmän ARC-ohjelmistoon.

ARC-ohjelmisto mahdollistaa hallintajärjestelmän ylläpidon ja varmistaa kaiken tarpeellisen löytyvän yhdestä paikasta selkeästi ja järjestelmällisesti.

Kyberturvan hallintamalli mahdollistaa organisaatiossa tietoturvan hallinnan aloittamisen ja antaa selkeät askelmerkit prosessin aloittamiseen ja ylläpitoon.

Miksi osallistua?

  • Opit, miten tietoturvaa voidaan hallinta
  • Näet käytännössä, miten Arter Oy:n kyberturvallisuuden hallintamallia käytetään
  • Hahmotat myös ARC ohjelmiston muut käyttökohteet

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille kaikille niille organisaatioille, jotka ovat havainneet tietoturvan kehittämisen tarpeen ja haluavat olla itse mukana rakentamassa ratkaisua.
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Mikko Hiltunen

Head of Sales
Arter

Arterin Head of Sales Mikko Hiltunen toimii myyntitiimin esimiehenä ja vastaa myynnin kehittämisestä. Asiakastyössä Mikkoa kiehtoo erityisesti liiketoiminnan kehittäminen, kokonaisuuksien hallinta, prosessit ja laatutyö. Mikkoon voi olla yhteydessä milloin vain ja yhdessä voitte lähteä etsimään ratkaisua ongelmaanne.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!