Webinaari Leanin arvovirtakuvauksen visuaalinen mallintaminen

Putoilevia post it -lappuja ja epäselviä valokuvia arvovirtakuvauksista?

Leanin yksi yleisimmistä konkreettisista toimenpiteistä on prosessien kuvaaminen arvovirtakuvauksina. Leanin arvovirtakuvaus käsittää kaikki arvoa luovat tai ei-luovat työvaiheet, joita tarvitaan asiakastarpeesta tuotteen tai palvelun toimittamiseen asiakkaille. Arvovirtakuvauksen toteuttamiseen liittyy usein tiimityö, jossa arvovirtakuvaus tehdään post it -lappuja hyödyntäen. Menetelmä on sinänsä hyvä ja tehokas, mutta sen jatkotyöstäminen ja siitä viestiminen voi sen sijaan olla hankalaa.

Tiesitkö, että prosessien arvovirtakuvaukset voi toteuttaa myös visuaalisesti digitaalisessa muodossa? Tällöin arvovirtakuvaukset ovat tallessa yhdessä paikassa, ei tarvitse ottaa useita valokuvia kuvauksista ja myös niiden jatkotyöstäminen on helppoa. Webinaarissa tutustutkin myös Arterin ohjelmistoihin sisältyvään IMS:n ja ARC:n prosessieditorityökaluun Blue Print:iin, jolla mallinnat arvovirtakuvauksen visuaalisesti.

Miksi osallistua?

  • Opit, mitä on lean arvovirtakuvaus (VSM)
  • Hahmotat miten voit hyödyntää arvovirtakuvausta
  • Tutustut Arterin visuaaliseen työkaluun arvovirtakuvausten tueksi

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille lean arvovirtakuvauksista kiinnostuneille! Webinaari on hyödyllinen myös IMS- ja ARC-asiakkaille, joilla on työkalu jo olemassa, mutta eivät ota siitä välttämättä kaikkea hyötyä irti.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Aki Kärnä

Konsultti, kouluttaja
Arter

Aki Kärnä on laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!