Webinaari Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist

Mihin kannattaa panostaa tänään jos tavoittelet seuraavaa askelta tuotekehityksen tehtävien parissa huomenna?

IT-ala on jatkuvassa muutoksessa, ja läpi historian sille ominaisista piirteistä puhuttaessa ei ole voitu sivuuttaa tarvetta jatkuvalle oman osaamisen kehittämiselle.

Trendejä syntyy ja hiipuu jatkuvasti - jos jokin teknologia tai työskentelytapa on tänään in, se voi olla jo huomenna out. Tänä päivänä ohjelmistokehitystä tehdään ketterästi, kun muutama vuosi sitten vannottiin vesiputousmallin nimeen. Esimerkkejä on varmasti ainakin sata.

Mutta mistä sitten tietää, mihin tänään kannattaisi panostaa kun mietit tulevaisuuden ammatillisia tavoitteita ja seuraavia askeleitasi tuotekehityksen parissa?

Tässä Webinaarissa Arterin HR asiantuntija Laura Huusari sekä Arterin ohjelmistokehityksen erikoisvieraat kertovat, millaiseen osaamisen kehittämiseen kannattaa tällä hetkellä panostaa IT-alalla ja mistä voisi olla tulevaisuudessa hyötyä.

Lisäksi saat kuulla hevosten suusta millaista on koodarin arki ja millainen osaaminen erilaisissa keskeisissä tuotekehityksen rooleissa on erityisen tärkeää. Lopuksi vielä muutama timanttinen vinkki, miten tuoda omaa osaamista esiin työhakemuksissa.

Miksi osallistua?

 • Kuulet millaisesta osaamisesta on yleisesti hyötyä IT-alan tehtävissä tällä hetkellä ja miksi
 • Näet mitä kuuluu koodarin arkeen, ja millainen osaaminen tässä tehtävässä on tärkeää
 • Opit, miten tuoda osaamista esiin työhakemuksessa, jos työkokemus vielä puuttuu

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille ohjelmistokehityksestä kiinnostuneille.
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:

  caret-down caret-up caret-left caret-right

  Laura Huusari

  HR Specialist
  Arter

  Laura on Arterin henkilöstöasiantuntija.

  Miten osallistut?

  Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

  Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!