Webinaari Riskienhallinnan perusteet

Riskienhallinta on tärkeä osa laatujärjestelmää. Riskilähtöisyys nostettiin päätöksenteon perustaksi ISO 9001:2015 versiossa, jossa riskejä jaotellaan kahteen ryhmään, uhkiin ja mahdollisuuksiin.

Tule mukaan webinaariin, jossa lähdetään liikkeelle uhkien ja mahdollisuuksien tunnistamisesta ja arvioimisesta organisaatiossa. Tämän jälkeen jälkeen pääset tutustumaan riskien tehokkaaseen analysointiin, hallintaan ja seurantaan IMS-toimintajärjestelmän avulla.

Miksi osallistua?

  • Opit riskien arvioinnin ja analysoinnin yleisesti
  • Hahmotat riskien elinkaaren hallinnan
  • Opit riskien hallinnan toimintajärjestelmän avulla ja tutustut samalla IMS-ohjelmiston riskit-osion käyttöön

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille riskienhallinnasta kiinnostuneille. Webinaarista hyötyvät erityisesti laatupäälliköt sekä IMS-pääkäyttäjät.
caret-down caret-up caret-left caret-right

Tomi Saarinen

Konsultti
Arter

Tomi Saarinen toimii nuorempana konsulttina Arterilla. Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutkset selkeitä ja ennenkaikkea mukavia seurata.