Webinaari Roadtrip Roadmapille, ARC maturisoituu strategisen kehittämisen työkaluna

ARC-ohjelmistoon on vastikään julkaistu uusi Roadmap-osio (kesä 2019). Mikä se on ja mitä tekemistä sillä on kokonaisarkkitehtuurin kanssa?

Tule mukaan matkalle, jolla keskustelemme läpi strategisen kehittämisen koko kaaren ja näytämme konkreettisesti, miten ARC-ohjelmiston uudet ominaisuudet tukevat tässä työskentelyssä:

  • Strategisten tavoitteiden hankkeistaminen ja hankeportfolio
  • Hankehallinta, arviointikriteeristö ja päätöksentekoportit
  • Kehitettävien kyvykkyyksien tunnistaminen
  • Kehittämispakettien ja muutoshallinnan suunnittelu hankkeisiin
  • Hankkeiden hyväksyminen ja hankkeissa tehtyjen muutosten siirtäminen osaksi organisaation hyväksyttyä kokonaisarkkitehtuuria

Matkan aikana selviää, miten hyvällä hankehallinnalla ja oikeilla työkaluilla strategisten tavoitteiden toteutumista on helppo seurata, ja kuva organisaation kyvykkyyksien nykytilasta pysyy ajan tasalla osana hyväksyttyä kokonaisarkkitehtuuria. Näin saat tärkeää tilannekuvaa myös seuraavan strategian suunnitteluun.

Miksi osallistua?

  • Hahmotat strategisen kehittämisen laajan kaaren
  • Opit, miten Roadmap-osio tukee strategiatyöskentelyä

Kenelle?

Tule langoille, jos tunnistat itsessäsi strategian synnyttäjän, toteuttajan tai seuraajan, jos työnkuvasi on suunnitella, toteuttaa tai arvioida projekteja, tai jos sisälläsi asuu muuten vaan intohimoinen kehittäjä, joka kaipaa työkaluja kehittämisen hallintaan

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:
  • Roadtrip Roadmapille, ARC maturisoituu strategisen kehittämisen työkaluna
    08.10.2019, klo 09:00 – 10:00

caret-down caret-up caret-left caret-right

Salla Aunola

Tuoteomistaja, kokonaisarkkitehti
Arter

Salla on kokonaisarkkitehti ja ARC-tuoteomistaja, jolla on pitkä kokemus myös tietojärjestelmähankkeista, laatujohtamisesta ja mallintamisesta. Hän on kiinnostunut tuomaan kokonaisarkkitehtuuria lähemmäs käytännön kehittämistyötä.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!