Selkeä prosessiarkkitehtuuri on laadunhallinnan kivijalka

Webinaari Selkeä prosessiarkkitehtuuri on laadunhallinnan kivijalka

Kuinka paljon prosesseja pitää kuvata? Miten prosessit tulisi kuvata? Kuinka tarkalle tasolle kannattaa mennä? Mitä on selkeä prosessiarkkitehtuuri?

Nämä kysymykset ovat tyypillisiä tilanteessa, jossa organisaation prosessiarkkitehtuuria ei ole määritelty.

Miksi selkeä prosessiarkkitehtuuri on tärkeää?

Hyvin suunniteltu prosessiarkkitehtuuri on laadunhallinnan kivijalka, joka mahdollistaa prosessimaisen toiminnan sekä prosessien johtamisen. Asioiden väliset yhteydet selkeytyvät ja kehitystoiminta tehostuu, kun prosesseja tukee hyvin määritelty ja dokumentoitu hierarkia.

Arkkitehtuuri ja hierarkia eivät hyvin suunniteltuina luo ylimääräistä byrokratiaa toiminnan kehittämiseen. Päinvastoin ne vauhdittavat ja mahdollistavat kehitystyön, kun asioilla on selkeät omistajat ja niistä voidaan puhua yhteisillä termeillä.

Mikä on tilanne teidän organisaatiossanne? Löytääkö jokainen prosessi paikkansa, vai onko kaikki yhdessä kasassa levällään lattialla? Tule mukaan webinaarin oppimaan lisää!

Miksi osallistua?

Saat uusia ajatuksia:

  • Prosessiarkkitehtuurin tarpeellisuudesta
  • Arkkitehtuurin suunnitteluun osa-alueihin
  • Dokumentointitapoihin ja käytäntöihin

Kenelle?

  • Laadunhallinnan ja liiketoiminnan kehityksen parissa työskentelevät
  • Prosessien kehittäjät ja omistajat
  • Kokonais-, toiminta- ja prosessiarkkitehdit
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Markus Meurman

Arter Oy:n konsulttitiimin vetäjä
Arter

Konsulttitiimin esimies Markus Meurman on laadunhallinnan yleismies. Hänellä on taustallaan niin toiminta- ja johtamisjärjestelmien rakentamista, prosessiarkkitehtuuria ja prosessien kuvaamista kuin eri ISO-standardien soveltamista käytäntöönkin. Markus nauttii erityisesti asioiden yksinkertaistamisesta ja selkeyttämisestä.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!