Webinaari Sisäinen auditointi – jatkuvan parantamisen ja lean-kehittämisen ”boostaajaksi”

Sisäinen auditointi on tehokas prosessien kehittämisväline, mutta onko siitä saatu kaikki irti, vaikka ISO-johtamisstandardeja on Suomessakin sovellettu 30 vuotta?

Auditoijat ovat tänään enemmän yritystutkijoita kuin pilkkujen tarkastajia, mutta liian monessa organisaatiossa johto ei ole tätä ottanut todelliseksi johtamistoiminnan työkaluksi. Auditoijien valmennus, informointi organisaation tilannekuvatiedoilla sekä motivoi, että kannustaa heitä keskittymään avainasioihin asiakkaiden ja johdon kannalta.

Mitä paremmin sisäiset auditoijat tuntevat organisaationsa tilanteen ja mitä enemmän heidän työstään ollaan oikeasti kiinnostuneita, sitä parempaa vastinetta organisaatio saa auditointiin käytetyistä työtunneista.

Tässä webinaarissa käsitellään auditoinnin roolia lean-kehittämisen sekä jatkuvan parantamisen kehittämiskulttuurin tukena.

Miksi osallistua?

  • Opit ISO 19011:2018 päivitetyt auditointiperiaatteet
  • Hahmotat ISO-standardien keskeiset lisäarvoa lisäävät auditointinäkökulmat
  • Kuulet auditointien riskien hallinnasta
  • Opit auditoinnin roolista leanin ja kehittämiskulttuurin tukena

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu erityisesti organisaatioiden laatu-, ympäristö-, työturvallisuus- ja tietoturvallisuusjärjestelmien nykyisille ja uusille sisäisille auditoijille, prosessien omistajille auditointien hyödyntämismahdollisuuksien tueksi, sekä esimiehille sisäisten auditointien lisäarvon lisäämiseksi.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:
  • Sisäinen auditointi jatkuvan parantamisen ja lean-kehittämisen ”boostaajaksi”
    14.08.2019, klo 09:00 – 10:00

caret-down caret-up caret-left caret-right

Jussi Moisio

Arterin vanhempi konsultti, Kiwa Inspecta Oy:n sopimuspääarvioija, sisäisten auditointien kouluttaja, DI
Arter Oy

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!