Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän?

Webinaari Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän?

Kuvittelet olevasi tehokas. Arvioit ja priorisoit to-do-listaasi, selaat meilejä palaverissa, kurkkaat piippaavaa kännykkää työsi lomassa, multitaskaat. Tuli peittyy tehokkuuden nimissä rautojen alle. Tämä on kuitenkin vain illuusiota tehokkuudesta. Haasta itsesi ajatukseen: entä jos saisit enemmän aikaan tehdessäsi vähemmän?

Webinaarissa Arterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Greete Kriik avaa leanin maailmaa asiantuntijatyön lähtökohdista. Lean on trendikkyydessään vyörynnyt teollisuudesta tietotyöläisten huulille, mutta asiantuntijatyössä sen mahdollisuudet ovat edelleen vähemmän tunnettuja. Lean-ajattelu haastaa perinteisiä käsityksiämme tehokkuudesta ja tarjoaa siihen tutustuville yksinkertaisia, mutta tärkeitä oivalluksia. Webinaarissa pohditaan, miten sitä voidaan hyödyntää parantamaan niin asiakastyytyväisyyttä kuin omaakin hyvinvointia.

Miksi osallistua?

  • Opit mitä lean on ja miksi siitä kannattaa kiinnostua
  • Huomaat miten leania voi soveltaa asiantuntijatyöhön
  • Opit vinkit, joiden avulla voit leanata omaa työtäsi

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille leanista kiinnostuneille!
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:
  • Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän?
    24.04.2019, klo 09:00 – 10:00

caret-down caret-up caret-left caret-right

Greete Kriik

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Arter

Greete on Arterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö. Hän on kiinnostunut asiantuntijatyön jatkuvasta kehittämisestä ja oman työhyvinvoinnin huomioimisesta leanin menetelmin.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!