Webinaari Uudistunut EFQM Excellence -malli – mikä on muuttunut?

Uusi EFQM Excellence -mallin 2020-versio esitellään Helsingissä kansainvälisessä EFQM Forum -seminaarissa lokakuussa 2019. Uudistuksen kerrotaan olevan merkittävä ja monet mallissa pitkään vaikuttaneet piirteet ovat muuttumassa.

EFQM-malli on organisaation toiminnan ja tulosten arvioinnin viitekehys. Malli toimii pohjana monille kansallisille ja kansainvälisille laatupalkintokilpailuille. Suomessa esimerkiksi Elisa Oyj, Fujitsu Finland Oy, Botnia Mill Service Oy sekä Helsingin kaupungin tarkastusvirasto ovat vauhdittaneet viime vuosina toimintansa kehitystä mallin avulla.

Tule mukaan webinaariin kuulemaan EFQM Forum -seminaarin jälkeen, mistä mallissa on kyse, mikä on muuttunut ja mitä se kaikki tarkoittaa sinulle!

Miksi osallistua?

  • Opit, mikä EFQM Excellence -malli on, sekä mihin sitä käytetään
  • Hahmotat mitä uutta mallin 2020-versio tuo mukanaan

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille EFQM-mallista kiinnostuneille. Voit olla vasta tutustumassa malliin tai jo kokenut käyttäjä.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Markus Meurman

EFQM-akkreditoitu arvioijakouluttaja, Suomen laatupalkinto -kilpailun pääarvioija ja Arterin konsulttitiimin vetäjä
Arter

Konsulttitiimin esimies Markus Meurman on laadunhallinnan yleismies. Hänellä on taustallaan niin toiminta- ja johtamisjärjestelmien rakentamista, prosessiarkkitehtuuria ja prosessien kuvaamista kuin eri ISO-standardien soveltamista käytäntöönkin. Markus nauttii erityisesti asioiden yksinkertaistamisesta ja selkeyttämisestä.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!