Webinaari Uusi vaihde kehittämiseen kyvykkyyksien hallinnalla

Monessa organisaatiossa hankkeita käynnistetään silloin, kun halutaan uusia tietojärjestelmiä. Kerrotaan miten meillä homma hoidetaan ja sovitetaan järjestelmä tukemaan toimintatapaa. Jälkeenpäin mietitään, mikä loppujen lopuksi kehittyi vai kehittyikö mikään.

Tässä webinaarissa halutaan haastaa strateginen suunnittelu miettimään, pitäisikö hankkeita suunnitella tarkemmin, pitäisikö jo strategiaa suunniteltaessa tutkia kyvykkyyskarttaa ja asettaa tavoitteet sitä vasten.

Tule linjoille, jos olet mukana strategisessa suunnittelussa, mutta et saa selkeää palautetta siitä, syntyykö strategianmukaisia tuloksia. Tai jos olet käynnistämässä strategianmukaista hanketta, joka keskittyy mielestäsi liikaa ICT-kehittämiseen. Tai muuten vaan, jos asia mietityttää!

Miksi osallistua?

  • Opit kokonaisarkkitehtuurin näkökulmasta, selkiyttämällä käsitteitä kansantajuisiksi, miten kyvykkyyksien hallinta on välttämätön osa strategista suunnittelua ja hankkeistamista.

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille strategian, kyvykkyyksien ja kokonaisarkkitehtuurin parissa työskenteleville,  ja aiheesta kiinnostuneille.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Salla Aunola

Kokonaisarkkitehti, ARC-tuoteomistaja
Arter

Salla on kokonaisarkkitehti ja ARC-tuoteomistaja, jolla on pitkä kokemus myös tietojärjestelmähankkeista, laatujohtamisesta ja mallintamisesta. Hän on kiinnostunut tuomaan kokonaisarkkitehtuuria lähemmäs käytännön kehittämistyötä.