Webinaari Vaikuttavuutta työterveyteen ja -turvallisuuteen – seitsemän kultaista sääntöä

Kaipaatko kokonaisnäkemystä työturvallisuuden johtamiseen ja lisää vaikuttavuutta työterveyteen?

Jokainen tapaturma ja työperäinen sairaus on torjuttavissa. Tätä varten tarvitsemme avoimen ja vahvan kulttuurin, joka kannustaa ennaltaehkäisyyn ja riskien tunnistamiseen. Hyvä työterveys- ja työturvallisuuskulttuuri ei synny itsestään, vaan esimiesten ja johdon tulee näyttää esimerkkiä toiminnassaan, sekä johtaa systemaattisesti ja rakentaa avointa, luottamukseen perustuvaa kulttuuria koko organisaatiossa.

Vision Zero -ajattelu yhdistää työterveyden- ja turvallisuuden sekä työhyvinvoinnin kaikilla työn osa-alueilla. Sen materiaalit joustavat organisaation mukaan, ja näkökulma on hyödyllinen millä tahansa toimialalla ja työpaikalla kokonaisvaltaisen työturvallisuuden- ja hyvinvoinnin lisäämisessä.

Vision Zero tukee myös ISO 45001 -työturvallisuusstandardin tehokasta implementointia. Järjestämmekin myöhemmin syksyllä aiheesta koulutuksen, jossa ehdimme tarkemmin perehtyä kuhunkin periaatteeseen. Webinaarissa käymme läpi “Vision Zero” ajattelun 7 kultaisen säännön pääperiaatteet ja käytännön esimerkkejä toteutuksesta muutamalta osa-alueelta:

 1. Ota johtajuus – näytä, että välität ja olet sitoutunut
 2. Tunnista vaarat- kontrolloi riskejä
 3. Määritä tavoitteet – suunnittele parannustoimenpiteet
 4. Toimi systemaattisesti -organisoidu
 5. Varmista turvallinen työympäristö ja koneturvallisuus
 6. Varmista osaaminen
 7. Investoi ihmisiin, kannusta osallistumaan

Miksi osallistua?

 • Opit ”Vision Zero”- ajattelun periaatteet, jotka yhdistävät maailman parhaita organisaatioita
 • Kuulet hyvistä työturvallisuusjohtamisen käytännöistä
 • Saat työkaluja ISO 45001 -toteutukseen

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille työturvallisuudesta kiinnostuneille: esimiehille, työsuojelu- ja työturvallisuushenkilöstölle sekä laadun kehittäjille.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:
 • Vaikuttavuutta työterveyteen ja -turvallisuuteen – seitsemän kultaista sääntöä
  03.09.2019, klo 09:00 – 10:00

caret-down caret-up caret-left caret-right

Anu Rinkinen

Vanhempi konsultti, ”Vision Zero” - kouluttaja
Arter

Anulla on yli 15 vuoden kokemus isoista kansainvälisistä yhtiöistä laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjohtajana sekä yhtiö- että tehdastasolla. Hänen lähestymistapansa on mutkaton ja käytännönläheinen (“hands on”). Anu on innostava ja energisoiva kouluttaja, jonka intohimona on tuoda vaikuttavuutta laatu- ympäristö- ja työturvallisuusasioiden hallintaan ja parantamiseen.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!