Blogi

IMS Asiakaspäivä 2017

Taitotalolla vietettiin 9.5.2017 Arterin IMS-asiakaspäivää. Tapahtumaan oli tullut huima määrä osallistujia ja tunnelma oli koko päivän korkealla. Tilaisuus alkoi rennolla kuluneen vuoden kuulumisten vaihdolla sekä aamupalalla.

Virallinen osio alkoi aamukahvien kanssa auditoriossa, jossa ensimmäisenä puheenvuoron sai Arterin toimitusjohtaja, Ossi Ritola. Hän toivotti kaikki lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan ja pohjusti päivän tapahtumia.

Asiakaspäivän varmasti yksi suurimpia puheenaiheita oli brändiuudistus ja nimenmuutos Arteriksi. Uutta ilmetta esitteli Markkinointi –ja viestintäpäällikkömme, Essi Järvinen.

Alkupuheiden jälkeen lavalle nousi kouluttajamme Jari Saali, joka kertoi siitä, miten asiakas pysyy keskiössä asiakkuuden eri vaiheissa. Jarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sekä hän on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Ensimmäisenä inspiroivana yrityspuheenvuorona oli Case Teknos ja heiltä lavalle nousi yrityksen Quality Manager, Tiina Partanen. Tiina kertoi heidän IMS-ohjelmiston käyttöönottoprosessista, joka toteutettiin nopealla aikataululla. Teknoksen IMS-projektin lanseeraus lähti ajatuksesta, että samalla vanhalla ajattelulla saadaan samoja vanhoja tuloksia. Nyt haluttiin jotain uutta!

Tauon jälkeen lavan valloitti Arterin muutoskonsultti Olli Hyppönen, joka kertoi siitä, miten IMS-ohjelmistoa käytetään johtamisen ja kehittämisen työkaluna. Ollilla on pitkä kokemus organisaatioiden kehittämisestä, johtamisesta ja teknologian toimintalähtöisestä käytöstä. Olli innoitti kuulijansa kovaan keskusteluun keskenään ja puheensorina valtasi auditorion hetkessä.

Tämän jälkeen vieraat siirtyivät ravintolan puolelle, jossa tarjoiltiin herkullinen kolmen ruokalajin lounas. Iloinen puheensorina valtasi taas tilan, kun tutustuttiin vieruskavereihin ja vaihdettiin omia IMS-kokemuksia. Lounaan jälkeen IMS-tuoteomistaja, Hanna-Mari Kinnunen, esitteli tuotteemme uusimman version ja antoi esimerkkejä uusien ominaisuuksien soveltamismahdollisuuksista. Kävimme läpi myös nykyiset ja tulevat kehityskohteet.

Toisena Case-puheenvuorona saimme kuulla Haiku Oy:n Laatu- ja kehittämispäällikkö Tarja Hyvösen kokemuksista IMS-ohjelmistosta ja siitä, miten se on helpottanut heidän työtään.

Puheenvuorojen jälkeen oli hyvin aikaa juoda kahvit ja kierrellä teemaständeillä, joissa asiantuntijamme vastailivat kysymyksiin ja kertoivat lisätietoja uusista päivityksistä ja ominaisuuksista.

Päivän lopuksi nostimme maljan uudelle Arterille ja asiakkaillemme. Yrityksen perustajat Ossi ja Jussi muistelivat yrityksen alkutaivalta. Kiitos kaikille osallistuneille ja toivottavasti toukokuun lumisateet ovat jo tältä osin päättyneet!

{# GA Library #}