Tavoitteena sertifioitu toimintajärjestelmä – etäkoulutus

Tavoitteena sertifioitu toimintajärjestelmä

Toimintajärjestelmän tarkoituksena on vakiinnuttaa organisaation toiminta sovittujen toimintatapojen mukaiseksi, mikä mahdollistaa toiminnan kehittämisen organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvin laadittu toimintajärjestelmä on rakennettu PDCA (Plan-Do-Check-Act) periaatetta noudattavaksi, eli toiminta suunnitellaan, toimintamallit otetaan käyttöön, toimintaa mitataan ja arvioidaan, tuloksia analysoidaan, sekä toimintaa kehitetään.

Toimintajärjestelmä voidaan rakentaa eri viitekehysten (esim. ISO 9001, ISO 14001, EFQM, CAF) mukaisesti, jolloin siinä huomioidaan ja täytetään kyseisten viitekehysten vaatimukset. Viitekehysten käytön etuna on se, että ne kiinnittävät organisaation huomion toiminnan ja kehittämisen kannalta oleellisiin asioihin. Osa viitekehyksistä (esim. ISO 9001) on sertifioitavissa. Sertifiointi on näyttö laadukkaasti rakennetusta toimintajärjestelmästä. Sertifioitu toimintajärjestelmä ei ole itsetarkoitus, mutta parhaimmillaan se mahdollistaa kilpailussa mukana pysymisen ja organisaation tavoitteiden saavuttamisen.

Oppimismenetelmä

Koulutus toteutetaan 1,5h etäkoulutuksena, jolloin osallistut koulutukseen kätevästi tietokoneen ja verkkoyhteyden kautta.

Miksi osallistua?

 • Opit huomioimaan ISO 9001:2015 vaatimuksia toimintajärjestelmässä
 • Saat valmiuksia sertifioidun järjestelmän rakentamiseen
 • Opit hyödyntämään IMS-ohjelmiston sertifiointia tukevia toiminnallisuuksia

Kenelle?

 • Henkilöille, joilla on tarve kehittää toimintajärjestelmää kohti ISO 9001 -sertifiointia tai jotka haluavat kehittää toimintajärjestelmää tietyn viitekehyksen perusteella
 • Organisaatioille, jotka aikovat uudistaa toimintajärjestelmän ISO 9001:2015 -standardia vastaavaksi ja soveltaa vaatimuksia käytännön arkitoimintaan
 • Toimintajärjestelmästä vastaaville, laatu-, kehitys-, ympäristö- ja turvallisuuspäälliköille, tuotanto- ja palvelujohtajille, prosessinomistajille, johdolle, esimiehille sekä kaikille toimintajärjestelmästä ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille

Tavoitteena sertifioitu toimintajärjestelmä, etäkoulutus

TULEVAT TOTEUTUKSET

  caret-down caret-up caret-left caret-right

  Markus Meurman

  Kouluttaja, Konsulttitiimin esimies
  Arter

  Markus Meurman on laadunhallinnan yleismies. Hänellä on taustallaan niin toiminta- ja johtamisjärjestelmien rakentamista, prosessiarkkitehtuuria ja prosessien kuvaamista kuin eri ISO-standardien soveltamista käytäntöönkin. Markus nauttii erityisesti asioiden yksinkertaistamisesta ja selkeyttämisestä.

  Hinta

  Osallistumismaksu on 95 € + alv/henkilö.

  Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

  Kysy lisää

  Lisätietoja koulutuksesta antaa Arterin asiakaspalvelu numerossa 09 8683 3630 tai asiakaspalvelu@arter.fi.

  Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.