Tavoitteena sertifioitu toimintajärjestelmä – etäkoulutus

Tavoitteena sertifioitu toimintajärjestelmä

Toimintajärjestelmän tarkoituksena on vakiinnuttaa organisaation toiminta sovittujen toimintatapojen mukaiseksi, mikä mahdollistaa toiminnan kehittämisen organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvin laadittu toimintajärjestelmä on rakennettu PDCA (Plan-Do-Check-Act) periaatetta noudattavaksi, eli toiminta suunnitellaan, toimintamallit otetaan käyttöön, toimintaa mitataan ja arvioidaan, tuloksia analysoidaan, sekä toimintaa kehitetään.

Toimintajärjestelmä voidaan rakentaa eri viitekehysten (esim. ISO 9001, ISO 14001, EFQM, CAF) mukaisesti, jolloin siinä huomioidaan ja täytetään kyseisten viitekehysten vaatimukset. Viitekehysten käytön etuna on se, että ne kiinnittävät organisaation huomion toiminnan ja kehittämisen kannalta oleellisiin asioihin. Osa viitekehyksistä (esim. ISO 9001) on sertifioitavissa. Sertifiointi on näyttö laadukkaasti rakennetusta toimintajärjestelmästä. Sertifioitu toimintajärjestelmä ei ole itsetarkoitus, mutta parhaimmillaan se mahdollistaa kilpailussa mukana pysymisen ja organisaation tavoitteiden saavuttamisen.

Oppimismenetelmä

Koulutus toteutetaan 1,5h etäkoulutuksena, jolloin osallistut koulutukseen kätevästi tietokoneen ja verkkoyhteyden kautta.

Miksi osallistua?

  • Opit huomioimaan ISO 9001:2015 vaatimuksia toimintajärjestelmässä
  • Saat valmiuksia sertifioidun järjestelmän rakentamiseen
  • Opit hyödyntämään IMS-ohjelmiston sertifiointia tukevia toiminnallisuuksia

Kenelle?

  • Henkilöille, joilla on tarve kehittää toimintajärjestelmää kohti ISO 9001 -sertifiointia tai jotka haluavat kehittää toimintajärjestelmää tietyn viitekehyksen perusteella
  • Organisaatioille, jotka aikovat uudistaa toimintajärjestelmän ISO 9001:2015 -standardia vastaavaksi ja soveltaa vaatimuksia käytännön arkitoimintaan
  • Toimintajärjestelmästä vastaaville, laatu-, kehitys-, ympäristö- ja turvallisuuspäälliköille, tuotanto- ja palvelujohtajille, prosessinomistajille, johdolle, esimiehille sekä kaikille toimintajärjestelmästä ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille

Tavoitteena sertifioitu toimintajärjestelmä, etäkoulutus

TULEVAT TOTEUTUKSET

caret-down caret-up caret-left caret-right

Elina Mäkinen

Kouluttaja, vanhempi konsultti
Arter

Elina Mäkinen on toiminut liiketoiminnan ja laadun kehittämistehtävissä yli 20 vuotta. Hän on EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttaja ja EFQM-pääarvioija, ISO9001 Lead Auditor sekä EFQM Sustainability Assessor. Elinalla on erittäin laaja tietämys erilaisten prosessi-, laatu-, arviointi-, riskienhallinta- ja innovointityökaluista. Hän omaa myös vahvan osaamisen IMS- ja ARC -ohjelmistojen hyödyntämisessä kehittämisen ja johtamisen välineinä. Ominaista Elinan vetämille työpajoille on se, että niissä ei junnata teorioissa, vaan tehdään yhdessä asioita eteenpäin.

Hinta

Osallistumismaksu on 95 € + alv/henkilö.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Kysy lisää

Lisätietoja koulutuksesta antaa Arterin asiakaspalvelu numerossa 09 8683 3630 tai asiakaspalvelu@arter.fi.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.