Johtamisen jalanjälki® on ajattelumalli, jonka tavoitteena on auttaa johtajia ja esimiehiä keskittymään työssään osa-alueisiin, joiden avulla he pystyvät jättämään mahdollisimman positiivista jälkeä.

Johtamisesta jää aina jälki -valmennus

Valmennuksessa johtamista tarkastellaan talouden, henkilöstön, ympäristön ja omien tavoitteiden näkökulmista. Teorioita, ideoita ja kokemuksia opitaan valmennuksessa tekemisen kautta. Tärkeä anti on myös runsaan vertaistuen saaminen. Takaamme, että tulet reissusta takaisin uusin ajatuksin ja virkistyneenä.

Valmennus on tarkoitettu: Johtajat, yrittäjät ja johdon osaamisen kehittämisestä vastaavat henkilöt.

Yli 1000 käyttäjää on vuosien varrella ”altistunut” tälle ajattelulle. Oletko sinä mahdollisesti siinä ryhmässä, joka ottaa seuraavan yhteisen askeleen?

”Kiitos upeasta valmennuksesta. Erityisesti pidin siitä, että ette opeta tai asetu valmennettavien yläpuolelle, vaan aidosti tuette löytämään itselle luontevat tavat johtaa.”

”Johtamisen jalanjälki on vahvistanut minua johtajana. Näen paremmin koko
kuvan ja uskallan pelottomammin toimia tavoitteideni suuntaan.”

Päivämäärä

31.3 - 4.4.2019

Paikka

Casa Visette
Monforte D'Alba
Piemonte, Italia

 

Casa Visette
Piemonten valmennusryhmään haluamme henkilöitä, jotka omaavat kokemusta esimiestyöstä tai vaativien projektien johtamisesta. Tärkeää on aito kiinnostus oman johtamisen positiivisten jälkien kasvattamiseen! Hae mukaan valmennukseen, ja kerro kokemuksesi työelämän tilanteista, joissa olisit halunnut onnistua paremmin.
Valmennusryhmään valitaan enintään 10 henkilöä, jotka valitaan hakemuksen sekä johtamistasi ja valmennustarpeitasi kartoittavan keskustelun perusteella. Mini-coachauksen toteuttaa Elina Mäkinen. Hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään.

VALMENTAJAT

Valmentajina toimivat Johtamisen jalanjälki® -mallin kehittäjä Elina Mäkinen ja Business Coach Jan Holst. Molempia yhdistää into tavoitteelliseen liiketoiminnan kehittämiseen sekä oppimista syventävien menetelmien käyttö valmennuksissa.

Elina tunnustaa olevansa ”do-ihminen”ja avaa vuosien varrella kertyneet parhaat käytännön onnistumiset ja pahimmat mokat. Molemmat valmentajat ovat tunnettuja siitä, että valmennuspäivät täyttyvät enemmän osallistujien tekemisestä kuin kouluttajien kuuntelemisesta.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Elina Mäkinen

Vanhempi konsultti, Arter Oy

Elina on työskennellyt monipuolisesti sekä kehittämisen että johtamisen tehtävissä. Kokemusta on kertynyt organisaatioiden sisäisten ympäristö-, laatu-, työhyvinvointi- ja riskienhallintaprojektien vetäjänä kuin myös ulkoisena konsulttina ja arvioijana. Hän on ollut kehittämässä tai arvioimassa yli 200 organisaation johtamisjärjestelmää ja liiketoimintaprosessien kokonaisuutta.

 

Jan Holst

Toimitusjohtaja, johdon konsultti, valmentaja ja Business Coach (ACC), Novetos

Jan haastaa ja innostaa asiakkaitaan jatkuvaan kehittymiseen, itsensä likoon laittamiseen ja ajattelun uudistamiseen. Jan on keskittynyt johtajien, johtoryhmien ja esimiesten kehittämiseen.

 

”Uskon vahvasti, että johtajana onnistumiseen tarvitaan kokonaisvaltaista osaamista taloudesta,sidosryhmien vaatimuksista ja prosessien toimivuudesta sekä voimaa ja rohkeutta toteuttaa unelmiaan.” - Elina Mäkinen

SIJAINTI

Valmennuspaikkana toimiva Casa Visette on upea yrittäjätarina jo itsessään. Sari ja Petteri Laine ovat tehneet unelmastaan totta ja rakentaneet neljän vuoden aikana paikan, jonne pienryhmät voivat paeta maailman tuulia ja keskittyä rauhassa kuka mihinkin teemaan. Maailmalla asuneina ja matkanneina he ovat toteuttaneet Casa Visetteen vain kaiken olennaisemman. Siksi se on täydellinen paikka myös Johtamisen jalanjäljen valmennukseen. Ympäröivä luonto mahdollistaa ajatusten liikkumisen ajassa ja avaruudessa.

Tenniskenttä, uima-allas ja ulkoilureitit ovat käytössämme. Viihtyisä kylä ja sen ravintolat huolehtivat siitä, että tiukkojen valmennuspäivien jälkeen voimme rentoutua hyvän ruoan ja juoman parissa. Olemmehan Barolossa, eli yhdellä maailman arvostetuimmista viinialueista.

Casa Visette

Lisätietoa valmennuksen ohjelmasta saat lataamalla esitteen. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja lataa esite!

Hinta

2 900 euroa + alv. 24 %/ hlö

Hintaan sisältyy valmennusohjelma ja -materiaalit, majoitus, aamupala, lounas ja yöpala. Aamupala, lounas ja yöpala on tarjolla Casa Visettessa tai eväinä retkillä.  Viimeisenä iltana järjestämme Winemaker's Dinnerin, joka sisältyy koulutuspaketin hintaan. Muut illalliset eivät sisälly koulutuksen hintaan. Olemme kuitenkin varanneet pöydät kylän viihtyisistä ravintoloista jokaiselle illalle.

Lennot: Lennot eivät sisälly hintaan. Lähimmät kentät sijaitsevat Milanossa ja Torinossa. Ennen matkaa on mahdollista sopia yhteiskuljetuksesta Milanon kentältä, jonka kautta ainakin valmentajat matkustavat. Niiden, jotka haluavat tutustua alueeseen myös omatoimisesti, kannattaa vuokrata auto. Muistathan tilata lentosi ajoissa!

Varusteet: Monipuolinen vaatetus, jolla pärjäät sekä sisällä että ulkona. Pohjois-Italiassa on kevät jo pidemmällä, eli voi olla lämmin, mutta aamut ja illat ovat viileitä. Ota mukaasi hyvät kengät kävellä -olemme maaseudulla, jossa on mukulakivikatuja ja savimaata. Reppukin on hyvä lisävaruste.

Majoitus: 2 hlöä per huoneisto.

Vakuutukset: Jokainen osallistuja huolehtii omasta matkavakuutuksestaan.

Ennakkomaksu 350 euroa + alv. 24 % laskutetaan osallistumisen varmistumisen jälkeen.

Hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Myöhemmin kuin 21 vrk ennen valmennusta tehdyistä peruutuksista tai jos varattu paikka jätetään perumatta, perimme koko valmennuksen hinnan. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys QF-koulutuspäällikkö Tiina Riuttaan tiina.riutta@arter.fi / +358 45 173 8212.