Ohoi konsultti! Vetääkö veresi ideoimaan ja hakemaan ratkaisuja liiketoiminnan ja tietohallinnon haasteisiin? Entä mikäli kuulet puhuttavan muutosjohtamisesta, organisaation kehittämisestä, systeemiajattelusta tai järjestelmäsalkusta koet vastustamatonta paloa päästä keskustelemaan lisää aiheista ja onnistumisen elementeistä ? Erinomaista! Olet siinä tapauksessa aivan oikean tekstin äärellä:

Haemme nyt kokonaisarkkitehtuurikonsulttia osaksi tiimiämme ja vielä tarkemmin taistelupariksi KA asiantuntijamme rinnalle! Tulet tekemään yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liiketoiminnan kehittämisen konsultaatiota, jonka lopputulemana esimerkiksi useat kuntien asukkaat saavat aina vain parempia ja laadukkaampia palveluita käytettävikseen.

Mistä tulevat työpäiväsi rakentuvat?

Konsulttiemme työpäivien arki on kaikkea muuta kuin säännöllisenä toistuvia rutiineja. Viikottaisen kalenterin (jonka sisällön pääset muuten suunnittelemaan ja osin myös tuottamaan itse) täyttää valmistautuminen asiakaspäiviin, ARC-ohjelmistomme käyttöönotot,  asiakastapaamiset ja niiden jälkityöt.

Näiden lisäksi pääset kehittämään Arterin palveluita ja toimintaa yhdessä tuotekehityksen- ja  palvelumuotoilijamme kanssa ja tuottamaan markkinointimateriaalia, esimerkiksi blogitekstien muodossa.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri maata, joten tulet matkustamaan viikotasolla eri puolella Suomea. Konsulttiemme erityistietämykseen kuuluukin mistä löytyy ne parhaat kahvilat ja lounaspaikat aina Helsingistä Rovaniemelle saakka!

Mitä odotamme sinulta?

Kokonaisarkkitehtuuri konseptina ja siihen liittyvä substanssiosaaminen tulisi olla sinulle tuttu joko opintojesi tai työtehtävien kautta. Konsulttimme päättävät työviikkonsa sisällöstä itse, joten oma-aloitteisuus, itseohjautuvuus ja kyky ottaa vastuuta omasta tekemisestä ovat tärkeitä ominaisuuksia joita sinulta tulisi löytyä. Olet keskeisessä roolissa asiakkuuksiemme rakentamisessa ja tulet myös myymään omia toimeksiantojasi, joten mielenkiinto ihmisten parissa työskentelyä sekä myyntiä kohtaan ovat yhtä lailla luontaisia konsulteillemme.

Ilman paloa oman osaamisen kehittämiseen on tehtävässä haastavaa menestyä. Sinulta tulisi löytyä myös kykyä ja intoa oppia ja omaksua, sekä viedä tätä osaamista eteenpäin niin Arterin sisällä, kuin asiakkaillamme. Näkemys liiketoiminnan ja tietohallinnon kehittämiseen, sekä hyvät vuorovaikutustaidot, samoin kuin kyky luovia hyvinkin vaihtelevien työpäivien parissa ovat konsulteillemme tärkeitä. Tehtävään soveltuva koulutus nähdään ehdottomana plussana!

Arvostamme Arterilla kykyä nähdä haasteiden sijaan mahdollisuuksia ja nostamme hattua tiimipelaajille!

Mitä me täällä Arterilla tarjoamme Sinulle?

Konsulttinamme tulet tekemään työtä, jolla todella on merkitystä asiakkaillemme ja heidän asiakkailleen. Pääset jatkuvasti oppimaan lisää ja kehittämään osaamistasi niin työnkuvan puolesta vaihtuvien projektien parissa, kuin sisäisten koulutustemme merkeissä. Koulutamme sinut myös palvelukonsepteihimme, sekä käyttämiisi työkaluihin ja tuotteisiin.

Tehtävä mahdollistaa vapauden päättää omista työviikoistasi, tiimin tuki vahvasti kuitenkin rinnallasi. Me pidämme tärkeänä työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja töitä on mahollista etänä. Palkkaus on konsulteillamme kiinteän kuukausipalkan, sekä provisio-osuuteen, johon pystyt itse vaikuttamaan merkittävästi.

Arterilta löydät ennen kaikkea verrattoman tiimin ja työyhteisön, jonka kanssa pääset tekemään töitä! Konsulttimme kuvailevat itseään mm. asiantuntevina, käytännönläheisinä, kädet saveen rohkeasti pistävinä työkavereina (jotka yrittävät kovasti voittaa myyntitiimiä ja ehkä myös muutakin Arterin väkeä pöytäpingiksessä). Meillä työkavereita autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Olemme myös ylpeitä matalasta hierarkiastamme.

Kirsikkana kakun päällä meiltä löytyy iso hengailutila, jossa voi ottaa toimistopäivinä mittaa työkavereista urheilulajien, lautapelien tai pelikonsoleiden merkeissä, tai napata juotavaa limsakaapista. Viikottain keittiöstämme löytyvät hedelmät kuuluvat lisäksi osaksi kalustoamme.

Emme malta odottaa, että pääsemme kuulemaan juuri Sinusta lisää, joten

Hae jo tänään!

Mikäli tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2019 osoitteeseen:

Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.arter.fi, sekä ottamalla yhteyttä henkilöstöasiantuntijaamme Laura Huusariin 050 516 0156 / laura.huusari@arter.fi tai konsulttitiimin esimieheen Markus Meurmaniin 050 568 7719 markus.meurman@arter.fi

Arter

Arter Oy on kasvava ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, jolla on katse tiiviisti tulevaisuudessa. Me autamme yrityksiä keskittymään ydinosaamiseensa ja visiomme on tarjota paras asiakaskokemus laadunhallinnan ja liiketoiminnan edistäjänä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia asiantuntijapalveluita liittyen laadunhallintaan, tiedonhallintaan ja muutoksenhallintaan. Tuotemerkkimme ovat IMS, ARC ja QF-koulutus. Arterin ohjelmistojen ja palveluiden takana työskentelee 52 ammattilaista. Työyhteisössämme panostetaan osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja kannustetaan kasvamaan omassa työtehtävässään. Pääset täältä lukemaan lisää Arterista työnantajana: