Kyberturvallisuus Podcast

Laatulöpinät Podcast: Laatupuhetta kyberturvallisuudesta

Jaa myös muille

Hyvä tietoturva varmistetaan ihmisten, prosessien ja teknologian muodostaman kokonaisuuden kautta.

Laatulöpinät Podcast keskittyy tässä jaksossa kyberturvallisuuteen. Podcastissa Markuksen vieraana on Arterin konsultti ja kyberturvallisuuden palveluomistaja Jani Mattsson. Työssään Janin kiinnostuksen kohteita ovat mm. organisaatioiden kokonaisarkkitehtuuri, kyberturvallisuuden kehittäminen, sekä vuorovaikutuksen laadun parantaminen.

Kyberturvallisuuden podcastissa keskustellaan muun muassa hyvistä salasanakäytännöistä, tietoturvarikkomuksista, sekä sertifioinnista tietoturvan korkean tason osoituksena. Mutta miten Harry Potterin näkymättömyysviitta liittyy tietoturvallisuuteen?

Oivaltavia kuunteluhetkiä Laatulöpinöiden parissa!

Podcast-jakson 6 väittämää:

1. Kyberturvallisuus tulee olemaan yksi keskeisimmistä yrityksiin kohdistuvista asiakasvaatimuksista muutaman vuoden sisällä.

2. ISO 27001 -standardin mukainen sertifiointi on kattava osoitus yrityksen tietoturvan korkeasta tasosta.

3. Tietoturva on ennen kaikkea teknisiin ratkaisuihin, eli ohjelmistoihin ja laitteisiin pohjautuvaa.

4. Hyvät salasanakäytännöt olisivat tehokas tapa parantaa tietoturvaa, mutta valitettavasti ihmiset ovat liian laiskoja noudattamaan niitä.

5. Valtaosa tietoturvarikkomuksista tapahtuu lounasravintoloissa, kahviloissa ja julkisissa liikennevälineissä.

6. Hyvä tietoturva rakentuu monista pienistä arjen teoista.

Opi lisää kyberturvallisuudesta

Lataa itsellesi Arterin ilmainen pikaopas:

Lataa ilmainen Kyberturvallisuuden pikaopas

Laatulöpinät Podcast on Arterin podcast-sarja, jossa pohditaan yhdessä laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä.

Podcast-isäntänä Laatulöpinöissä toimii konsulttitiimin esimies Markus Meurman. Markuksen mottona on: "Laatu on hauskaa", ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien. Heräsikö aiheesta kysymyksiä tai kommentteja? Voit olla yhteydessä Markukseen lähettämällä sähköpostia markus.meurman@arter.fi tai Twitterissä @MMeurman.

Tilaa podcast:

[rns_reactions]
Tagged , , , .

Arter Oy - muutosta laadun ehdoilla!