Podcast

Laatulöpinät 2019 – Podcastit koosteena

Arterin laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä käsittelevä podcast-sarja Laatulöpinät Podcast jatkuu taas uusin jaksoin keväällä! Kiitokset kaikille podcastien kuuntelijoille ja vierailijoille!

Näin vuoden vaihtuessa voit ottaa kuunteluun vuoden 2019 Laatulöpinät-soittolistan, jolta löydät kätevästi vuoden kaikki podcastit samassa paketissa. Tutustu kuluneen vuoden podcast-jaksoihin ja valitse oma aiheesi:

Heräsikö podcasteista kysymyksiä tai kommentteja? Onko sinulla toiveita tai ehdotuksia syksyn Laatulöpinöihin? Ole yhteydessä suoraan Markukseen lähettämällä sähköpostia markus.meurman@arter.fi tai Twitterissä @MMeurman.

Podcast-isäntänä Laatulöpinöissä toimii konsulttitiimin esimies Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien.

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Markus on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Hänestä laatu on hauskaa ja toivoo myös Arterin asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä Markukselta löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti sekä EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Liittyvät materiaalit