Ohoi Presales! Oletko sinä hakemamme osaaja?

Löytyykö sinulla bisnesmaailman salapoliisin lahjoja ja huomaat usein vainuavasi uusia myynnin mahdollisuuksia? Entä puhutteleeko sinua aidosti tärkeän, jo sadoilla yrityksillä käytössä olevan sovelluksen myynnin edistäminen? Jos vastauksesi on kyllä, nyt jos koskaan kannattaa jatkaa lukemista!

Arter Oy on kasvava ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio.  Intohimomme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita kohti parempaa laatua, tehokkuutta ja kannattavuutta.

Haemme nyt itseohjautuvaa, toimeen tarttuvaa ja aidosti asiakkaan tarpeiden selvittämisestä kiinnostunutta Presales-myyjää tärkeäksi osaksi myyntitiimiämme.

Mistä tulevat työpäiväsi rakentuvat?

Tulet prospektoimaan potentiaalisia asiakkaita, sekä kontaktoimaan heitä niin puhelimitse, kuin sähköpostin ja Skypenkin välityksellä. Tätä seuraa myyjiemme kalenterin täyttäminen sopimillasi asiakastapaamisilla, sekä näiden tapaamisten esivalmistelujen tekeminen. Käytössäsi ovat markkinoiden tehotyökalut, mm. Vainu, Asiakastieto ja Salesforce. Pääset myös kehittämään jo valmista prospektointimalliamme itsellesi parhaiten sopivaksi.

Presalesinamme olet tärkeä linkki myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa ja viikottaiset palaverit markkinointitiimimme kanssa ovat osa arkeasi. Mikäli sinulla löytyy myös kirjailijan taipumuksia, kuuluu blogitekstien tuottaminen tehtäväpakettiisi. Eikä siinä vielä kaikki! Arterin asiakastapahtumat sekä haluamissasi määrin asiakastapaamiset pitävät sinua edellä mainittujen lisäksi sopivissa määrin kiireisenä.

Mitä odotamme Presalesiltamme?

Kaikki lähtee asenteesta! Odotamme sinulta palavaa intoa ja mielenkiintoa myyntityötä ja siinä kehittymistä kohtaan. Tehtävässä menestymiselle on suureksi eduksi jo aikaisempi menestyksekäs kokemus puhelintyössä ja asiakasrajapinnassa työskentelyn parissa.

Tehtävä edellyttää myös itseohjautuvaa luonnetta, staminaa sekä (innostuneita) sydämenlyöntejä tavoitteellista työskentelyä kohtaan. Presalesin roolissa järjestelmällisyys sekä kyky organisoida ovat myös tärkeitä piirteitä, samoin kuin vahvat viestintä-, argumentointi- sekä esiintymistaidot. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä, englannin kielen osaaminen on lisäksi etuna. Innovatiivinen ote liidien hankkimiseen ei myöskään ole pahitteeksi!

Ps. Yleisesti Arterilla me arvostamme yhteistyötaitoa sekä halua kehittyä ja kehittää.

Mitä me täällä Arterilla tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle sadoilla asiakkailla käytössä olevat ja hyviksi kehutut tuotteet sekä palvelut, sekä ympärillesi lyömättömän myyntitiimimme. Näillä eväillä edellytykset tehdä hyvää tulosta on taattu!  Palkkaus tehtävään on reilu ja tuloskannusteinen.

 

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen, unohtamatta vakituista työsuhdetta, jossa sinulla on mahdollisuus edetä hyvien tulosten myötä kohti aina vain haastavampia työtehtäviä Arterilla.

Pidämme tärkeänä työ- ja vapaa-ajan tasapainoa. Työaika on säännöllistä ja joustavaa, ja etätyö mahdollista. Ennen kaikkea Arterilta löydät viihtyisän ja rennon työyhteisön, jossa työkavereita autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Olemme myös ylpeitä matalasta hierarkiastamme.

Kirsikkana kakun päällä meiltä löytyy iso hengailutila, jossa voi ottaa mittaa duunikavereista pingiksen, lautapelien tai pelikonsoleiden merkeissä, tai napata juotavaa limsakaapista. Viikottain keittiöstämme löytyvät hedelmät kuuluvat lisäksi osaksi kalustoamme.

Emme malta odottaa, että pääsemme kuulemaan juuri Sinusta lisää, joten hae jo tänään!

Mikäli tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian, viimeistään 25.8.2019 osoitteeseen

Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat  ottamalla yhteyttä Mikko Hiltuseen (Head of Sales), p.050-435 6935 / mikko.hiltunen@arter.fi tai Laura Huusariin (Head of HR) 050 516 0156 / laura.huusari@arter.fi.

Arter

Arter Oy on kasvava ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, jolla on katse tiiviisti tulevaisuudessa. Me autamme yrityksiä keskittymään ydinosaamiseensa ja visiomme on tarjota paras asiakaskokemus laadunhallinnan ja liiketoiminnan edistäjänä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia asiantuntijapalveluita liittyen laadunhallintaan, tiedonhallintaan ja muutoksenhallintaan. Tuotemerkkimme ovat IMS, ARC ja QF-koulutus.Toukokuun alusta alkaen olemme olleet osa Hollantilaista Total Specific Solutionsia, johon kuuluu lähes 60 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on Euroopassa yli 2300 työntekijää. TSS on osa Constellation Software Inc. konsernia, joka on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista ja arvostetuimmista ohjelmistoyrityksistä.