Palvelumuotoilun startti

QF-koulutus Palvelumuotoilun startti

Palvelumuotoilu on ollut viime aikoina kuuma aihe toimialasta riippumatta, eikä suotta. Palvelumuotoilun yksi keskeinen ydinasia on asiakasarvon ja liiketoiminta-arvon tasapaino. Palvelumuotoilu tarjoaa tarvittavat työkalut liiketoiminnan kehittämiseen tarkastelemalla palveluprosessia asiakkaan silmin.

Tästä koulutuksessa saat monipuoliset matkaeväät palvelumuotoilun toteuttamiseen omassa yrityksessäsi. Aseta asiakas toiminnan keskiöön, paranna nykyistä asiakaskokemusta tai luo kokonaan uutta asiakaslähtöistä kannattavaa liiketoimintaa. Opi hyödyntämään palvelumuotoilun työkaluja omassa työssäsi ja nauti hyvistä tuloksista.

Koulutuksen aikana tehdään ryhmätehtäviä, joissa työstetään palveluprosesseja, tarkastellaan asiakaspolkua ja luodaan palvelumalli. Näin saat oppimasi asiat heti hyötykäyttöön ja osaat toteuttaa seuraavat projektit itsenäisesti.

Oppimismenetelmät

Koulutus toteutetaan kaksipäiväisenä luokkakoulutuksena. Koulutus on käytännönläheinen ja siinä tehdään paljon harjoituksia sekä ryhmätöitä.

Koulutuksen harjoitteet tehdään selaimessa toimivalla ARC-ohjelmistolla, johon osallistujat saavat tunnukset koulutuksen ajaksi. Otathan siis oman tietokoneen mukaan koulutukseen.

Miksi osallistua?

  • Tutustut palvelumuotoilun mahdollisuuksiin
  • Opit palvelumuotoilun prosessin
  • Opit asettamaan asiakkaasi kehittämisen keskiöön

Kenelle?

Koulutus sopii palvelujohtajille, palvelupäälliköille, projektipäälliköille, kehitystyöhön osallistuville ja kaikille palvelumuotoilusta kiinnostuneille.

Koulutuksesta sanottua:

Kurssi oli todella onnistunut. Sisältö oli asiantuntevaa ja hyödyllistä. Oli kiinnostava kuunnella "luentoa", hyvin aihetta avaavia esimerkkejä ja keskustella ryhmässä.

Hyödyllinen koulutus, joka lunasti lupauksensa. Innostava kouluttaja! 🙂

Palvelumuotoilun startti

TULEVAT TOTEUTUKSET

1. KOULUTUSPÄIVÄN OHJELMA

08:30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

09:00 Päivän avaus

* Esittäytyminen

* Ohjelma ja tavoitteet

09:30 Palvelumuotoilun perusteet

* Palvelumuotoilun perusteet

* Business Model Canvas: Palvelun ydintoimintojen kartoittaminen, liiketoimintamallin selkeyttäminen ja mahdollisten riskien tunnistaminen

12:00 Lounas

13:00 Asiakasymmärryksen kasvattaminen haastatteluilla ja muilla kokemusperäisen tiedon keruun menetelmillä

14:15 Iltapäiväkahvit

14:30 Asiakasymmäryksen kasvattaminen: Mystery Shopping

* Prosessikävelyt

16:00 Ensimmäinen koulutuspäivä päättyy

 

2. KOULUTUSPÄIVÄN OHJELMA

08:30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

09:00 2. Koulutuspäivän avaus

* Asiakaspersoonien luominen

* Asiakaspolut ja kosketuspisteet

11:30 Lounas

12:30 Service Blueprint: Palvelumallin luominen

* Service Blueprint nykytila

        * Service Blueprint tavoitetila

16:00 Koulutus päättyy

caret-down caret-up caret-left caret-right

Elina Mäkinen

Kouluttaja, Vanhempi konsultti
Arter

Elina Mäkinen on toiminut liiketoiminnan ja laadun kehittämistehtävissä yli 20 vuotta. Hän on EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttaja ja EFQM -pääarvioija, ISO9001 Lead Auditor sekä EFQM Sustainability Assessor. Elinalla on erittäin laaja tietämys erilaisten prosessi-, laatu-, arviointi-, riskienhallinta- ja innovointityökaluista. Arterille siirtymisen myötä Elina on vahvistanut osaamistaan kokonaisarkkitehtuurissa ja palvelumuotoilussa sekä IMS- ja ARC -ohjelmistojen hyödyntämisessä kehittämisen ja johtamisen välineinä. Käytännön kokemusta kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen on kertynyt yli 200:n asiakasorganisaation kanssa työskentelystä. Ominaista Elinan vetämille työpajoille on se, että niissä ei junnata teorioissa, vaan tehdään yhdessä asioita eteenpäin.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1 200 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivän, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

 

Kysy lisää

Lisätietoja koulutuksesta antaa QF-koulutuspäällikkö Tiina Riutta puh. 045 173 8212 / tiina.riutta@arter.fi.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.