Hei Software Developer!

Oletko kyllästynyt ravaamaan ympäri Suomea asiakkaiden tiloissa ja projekteissa? Tai oletko työurasi alussa oleva devaaja, joka etsii Sitä oikeaa paikkaa kehittyä ja toteuttaa itseään? Jos vastauksesi on kyllä, nyt jos koskaan kannattaa jatkaa lukemista. Arter Oy on hurjaa vauhtia kasvava ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio. Intohimomme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita kohti parempaa laatua, tehokkuutta ja kannattavuutta. Kasvava tuoteperheemme kaipaa tuotekehityksen jokaiselle osa-alueelle lisää ketteriä ja timanttisia kooditaitajia ja haemmekin nyt useampaa

Software Developeria

fullstack-, frontend- tai backend-tehtäviin useampiin eri projekteihin. Roolit ovat muokattavissa omien kykyjen ja mielenkiinnon mukaan ja (mikä parasta) hommia tehdään yrityksen sisäisen tuotekehityksen parissa.

Mistä tulevat työpäiväsi rakentuvat?

Päiväsi Arterilla pitävät pöytäpingismatsien lisäksi laadukkaan koodin kirjoittamista, testaamista, muiden koodin katselmointia ja rentoa meininkiä yhdessä luotettavan tiimin kanssa. Lisäksi pääset vaikuttamaan kehitettävien toiminnallisuuksien suunnitteluun ja arkkitehtuuriin sekä innovoimaan uusia ratkaisuja asiakkaiden todellisiin tarpeisiin.

Tulet työskentelemään mm. seuraavien teknologioiden parissa:

Front projekti:

 • React (Redux)
 • Axios
 • Jest / Robot Framework
 • Redux-Saga

Back projekti:

 • Java
 • MySQL
 • Spring (SpringData, SpringSecurity, SpringBoot, Spring Framework, SpringHateOAS, SpringRestDocs)

JavaEE projekti:

 • Java / jsp-sivut
 • Javascript / jQuery
 • SQL
 • Spring
 • Hibernate
 • REST
 • jUnit
 • Cucumber ja Jenkins

Mitä odotamme Sinulta?

Mainion persoonan lisäksi Software Developerin tehtävässä on tärkeää intohimo työskennellä ohjelmistoalan työtehtävien parissa.

Tuotekehitystiimimme on ketterä ja suhtautuu koodin kirjoittamiseen, yhdessä tekemiseen ja uuden innovointiin suurella sydämellä. Näin ollen huolellisuus, tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen asenne uusien teknologioiden haltuun ottamiseen ovat tehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Myös kokemus jostakin ketterästä kehitysmenetelmästä (esim. Scrum) on eduksi.

Alakohtainen harrastuneisuus ja englannin kielen taito ovat myös plussaa!

Mitä me täällä Arterilla tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme tehtävän, jossa pääsee kehittämään pitkäjänteisesti uutta tuotetta yrityksen omien ohjelmistojen ja palveluiden parissa. Meillä on käytössämme uusimpia teknologioita ja työskentelymenetelmiä. Projektien aikataulut ovat realistisia ja jokaisen tiimin itsensä päättämiä. Pidämme tärkeänä työ- ja vapaa-ajan tasapainoa. Tämän takia työaika on säännöllistä ja joustavaa, ja töitä on mahdollista tehdä myös etänä.

Työvälineeksi saat modernin läppärin, kaksi näyttöä ja ergonomisen säädettävän sähköpöydän. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumismahdollisuuksia ja toimenkuvaa on mahdollista vaihtaa sisäisten projektien välillä.

Ennen kaikkea Arterilta löydät viihtyisän ja rennon työyhteisön, jossa työkavereita autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Hierarkiamme on matala ja meillä on mahdollisuudet vaikuttaa omaan työnkuvaan ja yrityksen toimintaan. Kirsikkana kakun päällä meiltä löytyy iso hengailutila, jossa voi ottaa mittaa duunikavereista urheilulajien, lautapelien tai pelikonsoleiden merkeissä, tai napata juotavaa limsakaapista.

Hae jo tänään!

Mikäli tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian osoitteeseen: https://www.lyyti.fi/reg/software_developer_arter

Mikäli haluat osoittaa meille osaamistasi, laita mukaan myös linkki versionhallintaan (esim. Git-Hub/Bitbucket), josta voimme nähdä tuotoksiasi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat ottamalla yhteyttä henkilöstöasiantuntija Laura Huusariin 050 516 0156 / laura.huusari@arter.fi.

Arter

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio. Autamme asiakkaitamme menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia asiantuntijapalveluita liittyen laadunhallintaan, tiedonhallintaan ja muutoksenhallintaan. Tuotemerkkimme ovat IMS, ARC ja QF-koulutus.