Tapahtumassa ihmisen lähelle

Jaa myös muille

Arterilla on takana tapahtumarikas vuosi, joka huipentuu huomenna Evento Awards -palkintogaalassa. Miksi tapahtumia kannattaa järjestää? Arterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Greete Kriik sekä asiakkuuspäällikkö Viveka Uuskoski vastaavat.

Greete vastaanottamassa asiakkaitamme Arterin kevään 2018 IMS-päivässä Greete vastaanottamassa asiakkaitamme Arterin kevään 2018 IMS-päivässä

Greete vastaanottamassa asiakkaitamme Arterin kevään 2018 IMS-päivässä

Miksi järjestämme tapahtumia?

Liiketoiminta on aina ihmislähtöistä. Vaikka toimimmekin B2B-markkinalla, tapahtumat ovat Arterilla strateginen päätös lähestyä kanssamme toimivia ihmisiä sekä luoda ja ylläpitää yhteistyösuhdettamme. Tapahtumissa kohtaamme niin olemassa olevia asiakkaitamme kuin potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Tapahtumat ovat myös keino Arterille oppia ulkopuolisilta asiantuntijoilta.

Visionamme on tarjota paras asiakaskokemus ketterän laadunhallinnan ja liiketoiminnan edistäjänä – siksi tapahtumat ovat Arterilla ylimmän johdon valitsema vaikuttamisen keino.

”Olemme asiantuntijaorganisaatio ja tapahtumat rakentavat uskottavuutta.” kertoo Arterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Greete Kriik, joka vastaa avoimien tapahtumien järjestämisestä, ja jatkaa: ”Tapahtumat antavat kokemuksia ja elämyksiä. Uudet paikat, ihmiset ja ajatukset innostavat.”

Järjestämme tapahtumia säännöllisesti tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisuuden oppia, verkostoitua ja kehittää toimintaansa.

”Tapahtumissa pääsee luomaan elämyksiä osallistujille ja tapahtumat myös muistetaan hyvin.” toteaa Arterin asiakastapahtumista vastaava asiakkuuspäällikkö Viveka Uuskoski.

Miten niitä järjestämme?

Tapahtumat on kirjattu osaksi yrityksemme strategiaa ja niiden onnistuminen osaltaan mittaa toimintamme onnistumista. Kussakin tapahtumassa on kirkas kärki ja selkeä teema, jonka ympärille tapahtuman sisältö rakentuu vierailijalle arvoa luoden. Tapahtumien yksityiskohdat esimerkiksi aikataulun ja sijainnin suhteen suunnitellaan kohderyhmää palveleviksi.

”Tapahtumajärjestämisessä tekemistä on usein paljon. Yksityiskohtiin on kiinnitettävä erityistä huomiota ja ajallisesti moni asia tulee toteuttaa lyhyen aikavälin sisällä. Kaikesta huolimatta tapahtumanjärjestämisessä pääsee kokemaan onnistumisia ja näkemään oman työnsä tuloksen. Loppujen lopuksi palapelin palaset napsahtelevat kohdilleen ja pääsee ihailemaan upeaa lopputulosta ja kokemaan sen tunnelman yhdessä iloisten vieraiden kanssa.” kertoo Viveka.

Viveka Arterin Tiedosta tuloksiin - tapahtumassa 2018

Viveka Arterin Tiedosta tuloksiin - tapahtumassa 2018

”Tuotamme kaikki tapahtumamme alusta loppuun itse. Omat asiantuntijamme pääsevätkin käärimään hihansa käytännön järjestelyjen parissa. Oman tapahtuman järjestäminen on motivoivaa ja se yhdistää työntekijöitämme yli tiimirajojen. Tapahtuma onnistuu, kun puhalletaan yhteen hiileen.” toteaa Greete.

Mitä hyötyä tapahtumista yrityksellemme on?

Ihmissuhteet lähenevät, kun tavataan kasvokkain. Erityisesti digitalisoituvassa maailmassa todellisten tapaamisten merkitys vahvistuu. Tapahtumien kautta voimme kehittää asiakassuhteitamme ja voimme myös tavoittaa ja vakuuttaa uusia asiakkaita.

Tapaamiset ovat kuitenkin aina vastavuoroisia. Saamme tapahtumistamme valtavasti tietoa ja palautetta, jonka perusteella kehitämme toimintaamme ja palveluitamme sekä teemme markkinatutkimusta.

”Emme vain tarjoa kokemuksia, vaan saamme itsekin intoa innostuneista osallistujista.” tiivistää Greete.

”Parasta tapahtumajärjestämisessä on, kun pääsee ylittämään osallistujan odotukset.” kiteyttää Viveka.

Onnea kaikille finalisteille!

Arter on ehdokkaana 2019 Evento Awards -palkintogaalassa Vuoden Tapahtumatuottaja-sarjassa.

Olemme äärimmäisen otettuja ehdokkuudestamme sarjassa, jossa kilpailee aivan huikeita yrityksiä! Haluamme toivottaa onnea kaikille kanssaehdokkaille: Clarion Helsinki, K-kauppiasliitto, Kyrö Distillery, Lähitapiola, OP, Solita, Taideyliopisto ja Veikkaus!

 

Arter järjestää useita tilaisuuksia vuoden aikana sekä asiakkaillemme että muille aiheistamme kiinostuineille. Tutustu tapahtumiimme -> https://www.arter.fi/tilaisuudet/ 

[rns_reactions]

Arter Oy - muutosta laadun ehdoilla!