Blogi

Toimitusjohtajan joulutervehdys 2019

Joulun aika ja uusivuosi on odotettu rauhallisempi satama kiireessä ja nopeatempoisen elämän vastapainona – kuin postikortissa. Joulu on perinnettä, kokoonnumme yhteen ja vietämme aikaa läheistemme kanssa. Sitä tarvitaan. Siihen liittyy toistuvia valmisteluja kuten jouluruuat, joulukuusi ja lahjat. Virittäydymme joulun tunnelmaan.

Vauhdissa katse on syytä pitää tulevassa, mutta toisinaan on hyvä kääntää päätä myös menneeseen. Arter Oy on rakennettu vuosien varrella, ja sinä aikana on sattunut ja tapahtunut paljon. Arterin perustana ovat IMS– ja ARC-asiakkaat sekä ohjelmistoihin yhdistetyt asiantuntijapalvelut. Arter Oy on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaidensa liiketoiminnan kehittäjänä laadun- ja tiedonhallinnan saralla.

Kuluvana vuotena Arter Oy matka jatkui jälleen yhteen merkittävään vaiheeseen. Sen kirittäjäksi, innoittajaksi ja omistajaksi tuli Hollantilainen TSS (Total Specific Solutions) B.V. Ryhmään kuuluu 70 ohjelmistoalan yritystä Euroopassa. Arterista tuli näin yhdellä kertaa osa kansainvälistä toimijaa, jonka parhaita käytäntöjä liittyen tuotekehitykseen, asiakashallintaan, konsultointiin sekä talous- ja henkilöstöhallintoon, ollaan siirtämässä Arterille. Jotakin aikaisemmasta on jätetty pois, osa tehdään eri tavalla ja osa on täysin uutta. Kokemukset ovat rohkaisevia.

Tulevaisuus näyttää valoisalta. Kehitämme jatkossakin ohjelmistotuotteita ja yhdistämme niihin palvelukokonaisuuksia. Asiakkaan menestys, lisäarvo ja läheinen yhteistyö on Arterin keskiössä. Tavoitteemme on kasvaa ja kannattaa – ja ennen kaikkea tarjota paras asiakaskokemus.

Arter toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2020!

Kirjoittaja

Ossi vastaa toimitusjohtajana Arterin liiketoiminnasta kokonaisuutena. Ossi on Arter Oy:n perustaja ja toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä. Työuransa aikana hän on toiminut myös työpäällikön, konsultin ja pääarvioijan tehtävissä. Tärkeänä hän pitää tulosvetoista kehittämistä, yrityksen kasvua ja toiminnan tehostamista. Vapaa-aika kuluu Ossilla omakotitalon nikkaroinnissa ja perheen kanssa matkustellessa. Mielenkiinnon kohteina hänellä ovat rakentaminen, metsätyöt ja sijoittaminen laatuosakkeisiin.