Blogi

Toimitusjohtajan terveiset – työntekijöiden hyvinvoinnista, asiakaskeskeisyyteen ja tietoturvallisuuteen

Kesäloma tuo vuosikelloon odotetun mahdollisuuden palautumiseen. Valo, aurinko ja luonto energisoivat meidät, ja palaamme syksyllä virkeinä uusiin haasteisiin. Kuten tiedämme, lomalla on hyvin myönteinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Miellyttävät aktiviteetit ja harrasteet sekä arkiympäristön vaihto lisäävät vaikuttavuutta ja hyvinvointia.

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin – 2021 alkuvuodesta saimme Great Place to Work -sertifikaatin tunnustuksena edistyksestämme

Arterilla on muutenkin kiinnitetty erityistä huomiota henkilöstön hyvinvointiin. Uskomme, että hyvinvointi ja yrityskulttuuri voivat siivittää yrityksen menestykseen. Kevään aikana saimme Great Place to Work -sertifikaatin tunnustuksena edistyksestämme. Tunnustuksen lisäksi saimme arvokasta benchmarking tietoa suhteessa Suomen parhaisiin työnantajiin:

  • mihin tekijöihin liittyen työntekijäkokemuksemme on hyvällä tasolla ja
  • mihin liittyen kehitystyötämme tulee vielä jatkaa.

Viimekädessä henkilöstö on kuitenkin se, joka tekee tuloksen, kehittää tuotteet, hankkii ja palvelee asiakkaitamme.

Lue lisää siitä, kuinka kehitämme työntekijäkokemusta Arterilla. 

ARC- ja IMS-ohjelmistojen tuotekehitys toteutetaan yhdessä asiakkaiden kanssa

Otimme asiakkuuksissa kevään aikana käyttöön NPS eli Net Promoter Score asiakasuskollisuuden mittarin. NPS mittaa asiakkaan suositteluhalua ja tyytyväisyyttä yhden kysymyksen avulla. Asiakkaan näkökulmasta NPS-kysely on helppo ja nopea vastata. Arterin kannalta aikomuksemme on kartoittaa syyt ja seuraukset, nostaa esiin ongelmat ja kääntää arvostelijat suosittelijoiksi.

Arter-tuoteperheen tuotteita aiomme tulevaisuudessa kehittää enenevässä määrin yhdessä asiakkaiden kanssa. Tulemme kutsumaan IMS- ja ARC-asiakkaitamme SIG-ryhmiin (Special Interest Group), joissa tuotteidemme toiminnallisuuksia innovoidaan yhdessä.

Ryhmien tarkoituksena on yhdistää käytännön tarpeet ja näkemykset, laatia prototyypit, katselmoida välitulokset sekä testata ja validoida tuotteet ennen julkaisua. Ensimmäinen, Riskit-moduuli SIG-projekti, on jo käynnistetty ja vauhdissa. Järjestyksessä toinen, IMS Publishing SIG-projekti, käynnistymässä syksyn 2021 aikana.

Lue lisää asiakaskeskeisestä tuotekehityksestä tästä. 

Tietoturvan hallintajärjestelmän rakentaminen Arterilla ja ISO 27001 -sertifikaatti

Tietoturva on yksi merkittävimmistä riskitekijöistä yrityksen arjessa. Käynnistimme 2020 merkittävän kehitysprojektin järjestelmällisten tietoturvakäytäntöjen vahvistamiseksi ISO 27001 -sertifikaatti tavoitteenamme.

Ulkoinen sertifiointiauditointi on toteutettu kesäkuussa 2021. Todistettavan tietoturvatason osoitukseksi ISO 27001 tietoturvan hallintajärjestelmän sertifikaatti tullaan vielä myöntämään kesän kuluessa. Sertifikaatti kattaa kaikki Arter Oy ohjelmistoihin sekä asiantuntija- ja koulutuspalveluihin liittyvät toiminnot.

Kuuntele Laatulöpinät-podcastista, kuinka tietoturvan hallintajärjestelmää on rakennettu Arterilla. 

Tulevaisuus

Entä mitä Arter haluaa tulevaisuudelta? Haluamme olla Suomen suosituin laadunhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin yhteistyökumppani. Arjessa ja jokapäiväisessä tekemisessä tämä merkitsee enemmän kosketuspintaa asiakkaisiimme.

Ettei asia painu unohduksiin seuraamme edistystä asiakaskontaktien määrällä, NPS:llä, ohjelmistoasiakkaiden määrällä sekä konsultoinnin liikevaihdolla. Pidetään siis yhteyttä.

Hyvä lukija, toivotan sinulle aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Kirjoittaja

Ossi on toinen Arter Oy:n perustajista, hän toimi Arter Oy:n toimitusjohtajana kesäkuuhun 2023 asti. Työuransa aikana hän toimi yrittäjyyden lisäksi työpäällikön, konsultin ja pääarvioijan tehtävissä. Tärkeänä hän pitää tulosvetoista kehittämistä, yrityksen kasvua ja toiminnan tehostamista.

Liittyvät materiaalit