ARC lisäpalvelut -  Vieläkin enemmän irti ARC-ohjelmistostasi. 

GEOLOKAATIO - Sijaintitiedot elementeille

ARC-ohjelmiston Geolokaatio mahdollistaa karttasijainnin kiinnittämisen ohjelmistoon luodun elementin perustietoihin. Toiminnon avulla voi lisätä sijaintitietoja esimerkiksi laitteiden tietoihin. Saat kaikki mallin elementit näkyviin kätevästi yhdellä kartalla tai taulukon sijainti-sarakkeella. Käytössä on maailmanlaajuinen karttapalvelu, jossa sijainnit esitetään kohdemaan kielellä.

 

SSO-INTEGRAATIO - Kertakirjautuminen

SSO-integraatio mahdollistaa ARC-ohjelmistoon tunnistautumisen käyttäjän organisaation kirjautumispalvelun kautta. Erillistä kirjautumista ohjelmistoon ei siis tarvita, vaan käyttäjä saa automaattisesti hänelle annetut oikeudet. SSO-integraatiolla saat nopean ja vaivattoman kirjautumisen ARC-ohjelmistoon, mikä helpottaa ohjelmiston jalkauttamista ja auttaa nostamaan ohjelmiston käyttöastetta.

 

SERVICENOW-INTEGRAATIO - CMDB-tiedot arkkitehtuurityön pohjaksi

Integraatio mahdollistaa ServiceNow:n CMDB:n halutun sisällön tuonnin ARC-ohjelmistoon elementeiksi, niiden ominaisuuksiksi ja yhteyksiksi. Jos siis olet aktiivinen ServiceNow käyttäjä kannatta hyödyntää olemassaolevat kuvaukset kokonaisarkkitehtuurityön pohjana. Päivitykset voidaan siis keskittää CMDB-datan osalta ServiceNow:iin ja ajantasainen tieto siirtyy myös ARCiin.

 

IMS-ARC-PROSESSI-INTEGRAATIO

Hyödynnä valmiiksi kuvattuja prosesseja ARC-ohjelmistossa. Integraatio synkronoi IMS-toimintajärjestelmän prosessit ARC-ohjelmistoon prosessi-elementeiksi. Prosessikaaviot tuodaan elementtien liitteiksi ja luoduista elementeistä syntyy yhteys toisiinsa IMS-ohjelmiston prosessihierarkian mukaisesti. Säästä aikaa ja vaivaa! Prosessien ylläpito on vaivatonta sillä IMS-ohjelmistossa muokatut prosessit päivittyvät automaattisesti ARC-ohjelmistoon.