IMS lisäpalvelut -  Vieläkin enemmän irti IMS-toimintajärjestelmästäsi. 

MOF - Mobiliiraportointi

Arter MOF (Mobile Forms) on uusi mobiilisovellus, jonka avulla käytät IMS-raporttiosion tiettyjä ominaisuuksia mobiililaitteella. Sovellus mahdollistaa ensimmäisen vaiheen mobiiliraportoinnin IMS-ohjelmistoon esimerkiksi puhelimen tai tablettitietokoneen avulla.

MOF on kätevä mobiiliraportointityökalu erityisesti silloin, kun tietokonetta ei ole käytössä. Tietoja voi tallentaa laitteella myös luonnostilaan myöhäisempää lähetystä varten, jos verkkoyhteyttä tilapäisesti ei ole. MOF:n avulla voit tallentaa erilaisia palautteita, kuten reklamaatioita, turvallisuushavaintoja, poikkeamia tai aloitteita.

FORMY - Ulkoisen palautteen raportointi

Formy on IMS-ohjelmistoon tietoa syöttävä ulkoisen palautteen raportoinnin työkalu. Formy julkaisee halutuista IMS-ohjelmistoon luoduista raporttipohjista täytettävät verkkolomakkeet. Lomakkeen avulla kirjattu tieto tallentuu automaattisesti IMS-ohjelmistoon raporttipohjan ensimmäiselle vaiheelle. Palvelua voidaan käyttää mm. asiakaspalautteen keräämiseen, kuten Arterilla tehdään. 

Formy kokoaa täytetyt raportit yhteen paikkaan. Se on nopea raportointityökalu, joka ei vaadi vastaajalta kirjautumista IMS-ohjelmistoon. Lähetä vain linkki asiakkaille ja saat suoraan raportin IMSiin.