Helsinki

Presales

Ohoi Presales!

Löytyykö sinulla bisnesmaailman salapoliisin lahjoja ja huomaat usein vainuavasi uusia myynnin mahdollisuuksia? Entä kiinnostaako sinua päästä työskentelemään kotimaisten ja laadukkaiden ohjelmistojen ja palveluiden parissa, joilla on todella merkityistä asiakkaillemme ja heidän asiakkailleen? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme nyt Arterille itseohjautuvaa, toimeen tarttuvaa ja aidosti asiakkaan tarpeiden selvittämisestä kiinnostunutta henkilöä Presales-rooliin tärkeäksi osaksi myynti- ja markkinointitiimiämme.

Mistä tulevat työpäiväsi rakentuvat?

Tulet prospektoimaan potentiaalisia asiakkaita, sekä kontaktoimaan heitä niin puhelimitse, kuin sähköpostin ja Teamsin välityksellä. Tätä seuraa myyjiemme kalenterin täyttäminen sopimillasi asiakastapaamisilla, sekä näiden tapaamisten esivalmistelujen tekeminen.

Työkaluinasi toimivat muun muassa Asiakastieto ja Salesforce. Pääset myös kehittämään jo valmista prospektointimalliamme itsellesi parhaiten sopivaksi.

Presalesinamme olet tärkeä linkki myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa ja viikottaiset palaverit Marketing Specialistimme kanssa täyttävät kalenteriasi.

Mitä odotamme Presalesiltamme?

Kaikki lähtee asenteesta! Odotammekin sinulta ennenkaikkea intoa ja mielenkiintoa myyntityötä ja siinä kehittymistä kohtaan.

Tehtävä edellyttää itseohjautuvaa luonnetta, innostuneita sydämenlyöntejä tavoitteellista työskentelyä kohtaan.

Presalesin roolissa järjestelmällisyys sekä kyky organisoida ovat myös tärkeitä piirteitä, samoin kuin vahvat viestintä- ja argumentointitaidot.

Kontaktoit laadunhallinnasta ja kokonaisarkkitehtuurista kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita mm. koulutus-, terveydenhuolto-, ja kuntasektorilta ja valtaosa tulee meille kotisivujemme kautta tulevien liidien kautta.

Mielenkiinto oppia laadunhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsepteista on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää. Valtaosa potentiaalisista asiakkaistamme on suomenkielisiä ja tehtävä edellyttää vahvaa suomen kielen taitoa.

Yleisesti Arterilla me arvostamme yhteistyötaitoa sekä halua kehittyä ja kehittää.

Mitä me täällä Arterilla tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle Great Place to Work sertifioidun työyhteisön ympärillesi, vertaansa vailla olevan myynnin- ja markkinoinnin tiimin rinnallesi. Tiimi toimii itseohjautuvasti ja toisiaan auttaen.

Työnkuva on jo vuosien ajan timanttiseksi hioutunut kokonaisuus, jossa pääsee niin sanotusti hyppäämään suoraan puikkoihin ja muokkaamaan roolia parhaaksi katsomaasi suuntaan. Pääasiassa päätät aikataulusi ja päiviesi sisällön itse.

Tehtävässä on provisiopalkkamalli, johon sisältyy peruspalkka ja todella kannustava myyntiprovisio.

Presales roolista on mahdollista jatkaa Arter uraa esimerkiksi Key Account Managerin, Customer Success Specialistin tai Consultantin työtehtäviin.

Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan tasapainoa. Tämän takia työaika on säännöllistä ja joustavaa, ja töitä on mahdollista tehdä myös etänä. Työntekijöillämme on lounasruokailun verotusetu, kattava työterveydenhuolto ja heidät on vakuutettu myös vapaa-ajalla.

Työskentelemme tällä hetkellä ensisijaisesti etänä, mutta mikäli tahdot mielummin viettää työpäiväsi toimistollamme, on sekin mahdollista!

Lähetä hakemus viimeistään 15.6.

Emme malta odottaa, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta lisää, joten hae jo tänään!

Mikäli tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian, viimeistään 15.6.2022.

Lähetä hakemus tästä.

Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.arter.fi, sekä ottamalla yhteyttä:

Arter Oy

Arter Oy on ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, jolla on katse tiiviisti tulevaisuudessa. Me autamme yrityksiä keskittymään ydinosaamiseensa ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia asiantuntijapalveluita liittyen laadunhallintaan, tiedonhallintaan ja muutoksenhallintaan.

Tuotemerkkimme ovat:

Arterilta löydät ohjelmistokehittäjiä, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, asiakasvastaavia, IT-spesialisteja, konsultteja, kouluttajia, ongelman ratkaisijoita, kokeilijoita, tehtävään tarttujia, uteliaita mieliä ja ystäviä. Kuuntelemme jokaisen ääntä ja tasa-arvo on meille tärkeää.

Me inspiroidumme ajatuksesta, että emme ole valmiita, sillä kehitymme jatkuvasti yrityksenä ja yksilöinä. Vastuu ja itsensä haastaminen ovat osa kulttuuriamme. Täällä osaamiseesi luotetaan ja uskomme, että sinä itse tiedät parhaat tavat toteuttaa ja kehittää omaa työnkuvaasi. Arvostamme hyvin tehtyä työtä ja sen vastapainona vapaa-aikaa. Löytäessämme kanssamme samoja asioita arvottavan mielen, varmistamme polkumme olevan​ pitkään yhteinen.

Pääset täältä lukemaan lisää Arterista työnantajana tästä

Kesäkuusta 2019 alkaen olemme olleet osa Hollantilaista Total Specific Solutionsia, johon kuuluu lähes 85 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on Euroopassa yli 2300 työntekijää. TSS on osa Hollantilaista, pörssilistattua Topicus.com konsernia.

Lisätietoja verkkosivuilta: https://www.totalspecificsolutions.com/