Webinaaritallenne

Kokonaisarkkitehtuuri jatkuvan kehittämisen tukena

Katso tallenne

Tässä webinaarissa tutustut johdonmukaiseen ja saumattomaan kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen! Webinaarin aikana esittelemme Arterin konseptin, jossa kestävää kokonaisarkkitehtuuria toteutetaan palveluna.

Webinaarin avulla hahmotat, miten Arter Framework -viitekehys auttaa sinua kuvaamaan ja hallitsemaan kokonaisarkkitehtuuria, eli niin organisaation toimintaa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa, kuin strategiaa. Jatkuvan palvelun malli tukee kokonaisarkkitehtuurin kuvausta ja sen hyödyntämistä jatkuvassa kehittämisessä. Lisäksi se vapauttaa organisaation resursseja muuhun toimintaan.

Webinaarin avulla:

  • Opit, miten kestävää kokonaisarkkitehtuuria on mahdollista toteuttaa
  • Hahmotat visuaalisen ARC-ohjelmiston käyttöä arkkitehtuurin työkaluna
  • Samalla näet myös ARC-ohjelmiston muut liiketoiminnan kehittämisen käyttökohteet

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.

Hanna Ahtola toimii palvelumuotoilijan roolissa ja hänen vastuulleen kuuluu palveluiden kehittäminen Arterilla. Hannalta löytyy käytännön kokemusta erilaisista asiakastoimeksiannoista ja -projekteista. Hän kertoo sydäntään lähellä olevan erityisesti asiakaskokemus – se, miten asiakas hahmottaa ja kokee asioita palvelun jokaisessa vaiheessa. Myös fasilitointi ja uuden ideointi ovat asioita, jotka inspiroivat Hannaa.