Webinaari

Kokonaisarkkitehtuuri jatkuvan kehittämisen tukena

Ilmoittaudu webinaariin

Tässä webinaarissa tutustut johdonmukaiseen ja saumattomaan kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen! Webinaarin aikana esittelemme Arterin konseptin, jossa kestävää kokonaisarkkitehtuuria toteutetaan palveluna.

Webinaarin avulla hahmotat, miten Arter Framework -viitekehys auttaa sinua kuvaamaan ja hallitsemaan kokonaisarkkitehtuuria, eli niin organisaation toimintaa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa, kuin strategiaa. Jatkuvan palvelun malli tukee kokonaisarkkitehtuurin kuvausta ja sen hyödyntämistä jatkuvassa kehittämisessä. Lisäksi se vapauttaa organisaation resursseja muuhun toimintaan.

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet organisaation jatkuvasta kehittämisestä ja haluavat olla itse mukana rakentamassa ratkaisua kehittämisen tarpeisiin.

Mikäli alareunan ilmoittautumislomake ei näy, kokeile toista selainta. Suosittelemme selaimeksi Google Chromea.

Miksi osallistua?

  • Opit, miten kestävää kokonaisarkkitehtuuria on mahdollista toteuttaa
  • Hahmotat visuaalisen ARC-ohjelmiston käyttöä arkkitehtuurin työkaluna
  • Samalla näet myös ARC-ohjelmiston muut liiketoiminnan kehittämisen käyttökohteet

Ilmoittaudu

TI 10.03.2020 09:00 - 10:00 Online

Kokonaisarkkitehtuuri jatkuvan kehittämisen tukena

Online Ilmainen

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.

Miten osallistun

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (Google Chrome). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!