Webinaaritallenne

Kokonaisarkkitehtuurin tulevaisuustutkimuksia

Katso tallenne

Otimme Arterilla kristallipallon käteen ja tutkimme, millaisia virtauksia substanssialoillamme on käynnissä ja mitä trendejä eri tutkimuslaitosten materiaaleista on nähtävissä.

Tässä webinaarissa vilkaisemme Arterin tutkimus- ja kehityspäällikkö Salla Aunolan johdolla yhtä tällaista kokonaisarkkitehtuuritutkimusta ja sen tuloksia, teemme kirjallisuuskatsauksen kokonaisarkkitehtuurijulkaisuihin ja katsomme myös, mistä tällä hetkellä pöhistään.

Webinaarin aikana vierailemme myös Gartnerin hype-käyrillä ja käymme läpi Gartnerin omat suositukset. Entä onko näkyvissä jotakin hiljaisia signaaleja, jotka mahdollisesti vaikuttavat alaan?

Tule mukaan webinaariin tarkistamaan, onko kokonaisarkkitehtuurissa elämää koronan jälkeen!

Webinaari sopii kaikille kehittämisen ja kokonaisarkkitehtuurin parissa työskenteleville.

Webinaarissa:

  • Tutustut kokonaisarkkitehtuurin tutkimukseen ja julkaisuihin.
  • Hahmotat, mitkä ovat kokonaisarkkitehtuurin nykyiset ja tulevaisuuden trendit.
  • Opit tunnistamaan alaan vaikuttavia hiljaisia signaaleja.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Salla vastaa Arterin tutkimus- ja kehitysyksiköstä. Hän on kokonaisarkkitehtuuriasiantuntija, jolla on pitkä kokemus myös tietojärjestelmähankkeista, laatujohtamisesta ja mallintamisesta. Hän on kiinnostunut tuomaan Arterin ohjelmistoja ja palveluja rohkeasti digiaikakauden uusille kehittämisalueille. Vapaa-ajalla hänet tapaa marttailemasta tai matkustelemasta käsitöiden ja taiteen parissa.