Webinaaritallenne

Matka kohti ISO 27001/27701 tietoturvasertifiointia

Katso tallenne

Tietoturva on nykyisin lähes päivittäin otsikoissa. Kiinnostaako sinua, kuinka tietoturvaa voisi parantaa? Mitä pitäisi tehdä ja mihin kannattaa keskittyä, jotta organisaation toiminta olisi tietoturvan osalta sertifioitavissa?

Tässä webinaarissa Arterin vanhempi konsultti Jari Saali ja Aditron tietoturvajohtaja Jani Räty esittelevät pääkohtia, joihin kannattaa keskittyä organisaation tietoturvan parantamisessa, sekä matkalla kohti ISO 27001 -sertifiointia.

Lisäksi webinaarissa käydään läpi, kuinka ISO 27701 -tietosuojalaajennus täydentää kokonaisuutta ja miten laajennusta esimerkiksi kannattaa lähteä toteuttamaan. Webinaarin aikana asiantuntijat myös vastaavat tietoturvaan liittyviin kysymyksiin.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita

  • tietoturvan kehityksestä,
  • tietoturvan tietosuojalaajennuksesta tai
  • ISO 27001/27701 sertifikaattiin valmistautumisesta.

Webinaarin avulla hahmotat:

  • Mitkä ovat ISO 27001 -standardin keskeiset vaatimukset?
  • Mitä ISO 27701 -laajennus tarkoittaa?
  • Vinkkejä, kuinka tietoturvakehitystyötä voi käytännössä edistää.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Jani Räty

Tietoturvajohtaja, Aditro

Alunperin bioteknologiatutkimuksesta laatumaailmaan siirtynyt Jani Räty on viimeisen vuosikymmenen ajan keskittynyt tietoturvaan. Aditrolla tietoturvajohtajana toimiminen on tuonut työn keskiöön tietosuojan, josta Aditro sai yhden pohjoismaiden ensimmäisistä ISO 27701 sertifioinneista.

 

Jani on monelle tuttu puhuja ja panelisti, näkyvä postaaja LinkedInin puolella, ja tarjoilee vinkkejä tietoturvaan myös BlueTeamBuilders-harrastajayhteisön kautta. Kyberturvakeskus palkitsi Janin Tietoturvan suunnannäyttäjä-palkinnolla marraskuussa 2020.

 

Janin sydäntä lähellä ovat käytännönläheiset ratkaisut ja työntekijän roolin korostaminen tietoturvatekniikan sijaan. Vapaa-ajallaan hän toimii mäyräkoiran palvelijana ja väistelee osumia thainyrkkeilyssä.

Arterin seniortason konsultti Jari Saalilla on lähes 30 vuoden historia eri organisaatioiden toiminnan kehittämisen parista. Hänellä on laaja kokemus ja tietämys johtamisen, toimintajärjestelmien, riskienhallinnan ja jatkuvuuden sekä tiedonhallinnan ja -turvan osa-alueilta. Jari saa usein palautetta siitä, miten hänen rauhallinen ja määrätietoinen tapansa luotsata asiakasprojekteja tarttuu projektiryhmiin: suunnitellut muutokset tulevat tehdyiksi ja ne juurtuvat arkeen.