Webinaari

Matka kohti ISO 27001/27701 tietoturvasertifiointia

Ilmoittaudu webinaariin

Tietoturva on nykyisin lähes päivittäin otsikoissa. Kiinnostaako sinua, kuinka tietoturvaa voisi parantaa? Mitä pitäisi tehdä ja mihin kannattaa keskittyä, jotta organisaation toiminta olisi tietoturvan osalta sertifioitavissa?

Tässä webinaarissa Arterin vanhempi konsultti Jari Saali ja Aditron tietoturvajohtaja Jani Räty esittelevät pääkohtia, joihin kannattaa keskittyä organisaation tietoturvan parantamisessa, sekä matkalla kohti ISO 27001 -sertifiointia.

Lisäksi webinaarissa käydään läpi, kuinka ISO 27701 -tietosuojalaajennus täydentää kokonaisuutta ja miten laajennusta esimerkiksi kannattaa lähteä toteuttamaan. Webinaarin aikana asiantuntijat myös vastaavat tietoturvaan liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen osoitteeseen: jari.saali@arter.fi.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita

  • tietoturvan kehityksestä,
  • tietoturvan tietosuojalaajennuksesta tai
  • ISO 27001/27701 sertifikaattiin valmistautumisesta.

Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaarin avulla hahmotat:

  • Mitkä ovat ISO 27001 -standardin keskeiset vaatimukset?
  • Mitä ISO 27701 -laajennus tarkoittaa?
  • Vinkkejä, kuinka tietoturvakehitystyötä voi käytännössä edistää.

Ilmoittaudu

KE 17.03.2021 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Matka kohti ISO 27001/27701 tietoturvasertifiointia

Online Ilmainen

Puhujat

Jani Räty

Tietoturvajohtaja, Aditro

Alunperin bioteknologiatutkimuksesta laatumaailmaan siirtynyt Jani Räty on viimeisen vuosikymmenen ajan keskittynyt tietoturvaan. Aditrolla tietoturvajohtajana toimiminen on tuonut työn keskiöön tietosuojan, josta Aditro sai yhden pohjoismaiden ensimmäisistä ISO 27701 sertifioinneista.

 

Jani on monelle tuttu puhuja ja panelisti, näkyvä postaaja LinkedInin puolella, ja tarjoilee vinkkejä tietoturvaan myös BlueTeamBuilders-harrastajayhteisön kautta. Kyberturvakeskus palkitsi Janin Tietoturvan suunnannäyttäjä-palkinnolla marraskuussa 2020.

 

Janin sydäntä lähellä ovat käytännönläheiset ratkaisut ja työntekijän roolin korostaminen tietoturvatekniikan sijaan. Vapaa-ajallaan hän toimii mäyräkoiran palvelijana ja väistelee osumia thainyrkkeilyssä.

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!