Webinaaritallenne

Muutosjohtaminen kokonaisuuden hallinnan avulla

Katso tallenne

Muutoksessa voi olla mukana hahmottamatta kokonaisuutta, ajelehtien siihen suuntaan mihin muutos organisaatioita vie. Muutosta voi kuitenkin myös johtaa itse.

Ymmärtääksesi ja voidaksesi hallita tulevaa, on sinun käsitettävä mikä on organisaatiosi nykytila. Hahmottaaksesi millaisia voimavaroja ja mahdollisia polkuja teillä on käytettävissä tavoitetilan saavuttamiseksi, on sinun nähtävä monimutkaisiakin yhteyksiä organisaation elementtien välillä. Näiden yhteyksien hahmottamisessa ja strategisessa muutosjohtamisessa, ARC-ohjelmisto toimii erinomaisena työkaluna ja webinaarissa tutustumme sen ominaisuuksiin tästä näkökulmasta.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Kaisa Halsas toimii Qualitas Fennican koulutuspäällikkönä. Hänen vastuulla on QF-koulutusten järjestäminen ja koulutustarjonnan kehittäminen.

Kaisan sydäntä lähellä on elinikäinen oppiminen ja jatkuva kehittyminen. Kaisaan voi olla yhteydessä kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.