Webinaaritallenne

Muutosjohtaminen – mitä, miten ja miksi?

Katso tallenne

Vain muutos on pysyvää.

Elämme vahvaa muutosten aikaa. Informaatiokenttä pirstaloituu ja luottamuksen merkitys kasvaa. Työskentelytapamme antaa ennennäkemättömiä vapauksia, mutta vaatii yksilöltä yhä enemmän.

Digitalisaatio muuttaa niin yritysten tuottamia palveluita kuin ihmissuhteitammekin. Sote uudistuu ja pakottaa perinteiset organisaatiot hylkäämään aikaisemmat toimintatapansa.

Tässä muutoksen myllerryksessä on tärkeää muistaa, että onnistuakseen muutoksen kannalta tärkeää on oikeanlainen muutosjohtaminen.

  • Mitä se on?
  • Miten sitä tulee tehdä?
  • Ja ennen kaikkea miksi?

Näistä teemoista haastattelussa on asiantuntija Maarika Maury. Lataa muutosjohtamiseen liittyvä webinaaritallenteemme alta. 

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Maarika on toiminut valmennusyritys Kissconsulting Oy:n toimitusjohtajana ja päävalmentajana jo 25 vuoden ajan. Hänellä on pitkä ja syvällinen kokemustausta eri alojen organisaatioissa ja hän on valmentanut erityisesti strategisten suuntien kiteytyksessä ja jalkautuksessa organisaation jokaiselle tasolle.

Greete vastaa Arterilla asiakastuesta ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Toiminnan kehittäminen, haasteiden ratkaisu juurisyitä myöten ja aidot kohtaamiset ovat hänen sydäntään lähellä. Toisin sanoin asiakkaiden menestys on Greetelle työn suola! Hän on myös innokas asiantuntijatyön leanaaja, ja puhuu tutkittuun tietoon perustuvan päätöksenteon, systemaattisen työskentelyn ja jatkuvan parantamisen puolesta. Työn ulkopuolella Greeteen voi törmätä niin laavulla kuin konserttilavallakin.