Webinaaritallenne

Palvelujohtaminen nyt ja huomenna

Katso tallenne

Palvelujohtaminen auttaa suuntaamaan toiminnan painopistettä kokonaishyötyihin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tärkeäksi tunnuspiirteeksi nousee myös johtamiselta vaadittu dynaamisuus – asiakkaiden tavoitteiden ja hyötyjen muuttuessa organisaation on pysyttävä mukana ja kyettävä tarjoamaan relevantteja palvelukokemuksia myös jatkossa.

Tässä webinaarissa Arterin avainasiakaspäällikkö Mikko Tuominen kertoo palvelujohtamisen palvelustamme, ja esittelee miten ARC-ohjelmisto tukee organisaation palveluiden johtamista. Palvelujohtamisen palvelussa kuvataan organisaation palvelusalkku ja -kartta. Näiden avulla syvennätte ymmärrystä palveluista, kuvaamalla niiden olennaisimmat ominaisuudet. ARC-ohjelmiston valmis pohja helpottaa kuvaamistyötä, sekä edesauttaa kuvausten yhtenäisyyttä koko organisaatiossa.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

Lähettämällä hyväksyn, että antamani henkilötiedot tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.