Webinaaritallenne

Palvelujohtaminen nyt ja huomenna

Katso tallenne

Palvelujohtaminen auttaa suuntaamaan toiminnan painopistettä kokonaishyötyihin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tärkeäksi tunnuspiirteeksi nousee myös johtamiselta vaadittu dynaamisuus – asiakkaiden tavoitteiden ja hyötyjen muuttuessa organisaation on pysyttävä mukana ja kyettävä tarjoamaan relevantteja palvelukokemuksia myös jatkossa.

Tässä webinaarissa Arterin avainasiakaspäällikkö Mikko Tuominen kertoo palvelujohtamisen palvelustamme, ja esittelee miten ARC-ohjelmisto tukee organisaation palveluiden johtamista. Palvelujohtamisen palvelussa kuvataan organisaation palvelusalkku ja -kartta. Näiden avulla syvennätte ymmärrystä palveluista, kuvaamalla niiden olennaisimmat ominaisuudet. ARC-ohjelmiston valmis pohja helpottaa kuvaamistyötä, sekä edesauttaa kuvausten yhtenäisyyttä koko organisaatiossa.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.