Webinaaritallenne

Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin

Katso tallenne

Kokonaisarkkitehtuuri on tapa hahmottaa organisaation kokonaisuutta tunnistamalla eri asioiden väliset yhteydet. Kokonaisarkkitehtuuria pelätään usein runsaasti aikaa vievänä työnä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme suunnitelleet Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin -palvelun, jossa ydinasiat kuvataan ketterästi kolmessa päivässä. Tässä webinaarissa tutustut palveluun, sekä kokonaisarkkitehtuurin hyötyihin organisaatiossa.

Palvelumme on suunniteltu resurssitehokkaaksi, ja tiedonkeruu on helppoa ohjeiden ja valmiiden mallipohjien avulla. Lopputuloksena organisaationne hahmottaa kokonaisarkkitehtuurin käytännön arvon palveluiden, prosessien ja tietojärjestelmien kerrosnäkymänä, sekä omaa valmiuden jatkaa kokonaisarkkitehtuurityötä myös omillaan.

Webinaarin avulla:

  • Opit, mitä on kokonaisarkkitehtuuri pähkinänkuoressa
  • Hahmotat kokonaisarkkitehtuurin hyödyt organisaatioille
  • Näet käytännössä, miten ARC-ohjelmiston Kokonaisarkkitehtuurin pikastartti -malli auttaa kokonaisuuden kuvaamisessa

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.