Webinaaritallenne

Tietosuojan hallintamalli helpottamaan tietosuoja-asetuksen implementointia

Katso tallenne

Siirtymäaika EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisiin tietosuojakäytäntöihin päättyi 25.5.2018. Muutosten rinnalla on hyvä miettiä myös mallit ja käytännöt, joilla tietosuojan vaatimuksia ylläpidetään ja raportointivalmius viranomaisten suuntaan säilytetään.

ARC-ohjelmisto tarjoaa tietosuojan hallintamallin, jonka toteutuksessa on noudatettu valtiohallinnon VAHTI-ohjeistusta. Hallintamallin avulla selviät tietosuojakäytäntöjen päivittämisprojektista, dokumentoit yrityksesi tietosuojan yhteen paikkaan, päivität tietosuojaa sivuavat prosessit, huolehdit säännöllisistä tietosuojakatselmoinneista ja varmistat työntekijöittesi ulottuville jatkuvasti ajan tasalla pidettävän tietosuojamateriaalin.

Webinaarin tavoitteena on:

  • Esitellä EU:n tietosuoja-asetusta
  • Tutustua tietosuoja-asetuksen keskeisempien vaatimusten ylläpitoon ja raportointiin
  • Tutustua Arterin hallintamalliin tietosuoja-asetukseen liittyen

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Salla vastaa Arterin tutkimus- ja kehitysyksiköstä. Hän on kokonaisarkkitehtuuriasiantuntija, jolla on pitkä kokemus myös tietojärjestelmähankkeista, laatujohtamisesta ja mallintamisesta. Hän on kiinnostunut tuomaan Arterin ohjelmistoja ja palveluja rohkeasti digiaikakauden uusille kehittämisalueille. Vapaa-ajalla hänet tapaa marttailemasta tai matkustelemasta käsitöiden ja taiteen parissa.