Webinaaritallenne

Tietoturvatoimenpiteitä ja yhteisiä linjauksia – Tiedonhallintamallin jatkokehitys

Katso tallenne

Suomen julkinen sektori on siirtynyt tiedonhallintamallin sisällöntuotannon vaiheesta ylläpitovaiheeseen, ja tämä muuttaa hieman työn luonnetta organisaatioissa.

Olemme nyt siinä hetkessä, kun tiedonhallintamallin kuvauksia tulisi alkaa vuosien mittaan rikastaa ja ylläpitää erilaisista näkökulmista, liittyen esimerkiksi tietoturvaan, muutoksenhallintaan, teknisiin rajapintoihin ja tiedon luovutuksiin. Miten nämä eri näkökulmat voidaan huomioida olemassaolevassa kuvauksessa?

Olemme myös siinä vaiheessa, että tiedonhallintamallin laatineet saavat paremmin tukea ja näkyvyyttä muiden töihin, ja omaa pohjamateriaalia voidaan iteroida. Yhteisiä materiaaleja, yhteisiä käytäntöjä on enenevissä määrin olemassa ja tarjolla. Mitä näistä voidaan oppia? Miten niitä kannattaa hyödyntää?

Webinaari sopii organisaatioille, joita tiedonhallintalaki koskee, sekä henkilöille, jotka hyödyntävät jo ARC-ohjelmistoa luomaan kuvauksia, tai ovat kiinnostuneita näkemään mikä on ARC:n tapa tuottaa visuaalisia kuvauksia.

Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaari tarjoaa:

  • Ajankohtaista tietoa tiedonhallintalain etenemisestä Arterin asiantuntijanäkökulmasta.
  • Konkreettisia ideoita ja inspiraatiota organisaationne tiedonhallintamallin jatkokehittämiseen.
  • Tietoa ARC-ohjelmiston hyödyntämisestä tiedonhallintamallin rakentamisen ja päivittämisen tukena.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsulttina ja hänellä on TOGAF Foundation -sertifikaatti kokonaisarkkitehtuurista. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.