Webinaaritallenne

Toimintajärjestelmä ja dokumentit osana läpinäkyvää viestintää

Katso tallenne

Miten onnistunut dokumenttienhallinta auttaa organisaation viestinnässä?

Tässä webinaarissa käymme läpi erilaisia tapoja hyödyntää toimintajärjestelmää sisäisen viestinnän läpinäkyvyyden ja tavoittavuuden lisäämisessä. Tuomme esille esimerkkejä siitä, miten IMS-toimintajärjestelmän dokumentit-osion avulla on parannettu organisaatioiden sisäistä viestintää.

Webinaari sopii erityisesti kaikille sisäisestä viestinnästä ja sen kehittämisestä kiinnostuneille, IMS-dokumentit osion aktiivisille käyttäjille, sekä organisaation dokumenttienhallinnasta vastaaville.

Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaarissa kuulet:

  • Miten kehittää sisäistä viestintää dokumenttienhallinnan avulla?
  • Hyviä käytäntöjä viestinnän läpinäkyvyyden lisäämiseen.
  • IMS Dokumentit-osion parhaita esimerkkikäytäntöjä.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.