Webinaaritallenne

Vaikuttavuutta työterveyteen ja -turvallisuuteen – seitsemän kultaista sääntöä

Katso tallenne

Kaipaatko kokonaisnäkemystä työturvallisuuden johtamiseen ja lisää vaikuttavuutta työterveyteen?

Jokainen tapaturma ja työperäinen sairaus on torjuttavissa. Tätä varten tarvitsemme avoimen ja vahvan kulttuurin, joka kannustaa ennaltaehkäisyyn ja riskien tunnistamiseen.

Vision Zero -ajattelu yhdistää työterveyden- ja turvallisuuden sekä työhyvinvoinnin kaikilla työn osa-alueilla. Sen materiaalit joustavat organisaation mukaan, ja näkökulma on hyödyllinen millä tahansa toimialalla ja työpaikalla kokonaisvaltaisen työturvallisuuden- ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Vision Zero tukee myös ISO 45001 -työturvallisuusstandardin tehokasta implementointia. Webinaarissa käymme läpi “Vision Zero” ajattelun 7 kultaisen säännön pääperiaatteet ja käytännön esimerkkejä toteutuksesta muutamalta osa-alueelta.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

Lähettämällä hyväksyn, että antamani henkilötiedot tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Puhujat

Kouluttaja Anu Rinkisellä on yli 15 vuoden kokemus isoista kansainvälisistä yhtiöistä laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjohtajana sekä yhtiö- että tehdastasolla. Anu on menestyksellisesti johtanut kymmeniä kehittämishankkeita ja saanut tuloksia aikaan erityisesti työturvallisuusjohtamisen kehittämisessä, riskienhallinnassa ja työtapaturmien sekä ympäristövahinkojen vähentämisessä. Hänen lähestymistapansa on mutkaton ja käytännönläheinen (“hands on”). Anu on innostava ja energisoiva kouluttaja, jonka intohimona on tuoda vaikuttavuutta laatu- ympäristö- ja työturvallisuusasioiden hallintaan ja parantamiseen.