Blogi

IMS ja SharePoint upotukset

  • Onko organisaatiollasi käytössä SharePoint esimerkiksi tiimityötilana tai viestintäkanavana?
  • Ylläpidetäänkö toimintajärjestelmää mm. prosessit, dokumentit, mittarit ja lomakkeet IMS-järjestelmässä?
  • Onko IMS:n ja SharePointin välille rakennettu käyttäjien kertakirjautuminen (SSO)?

Mikäli vastasit osittain tai jopa kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin kyllä, niin tiesitkö, että IMS sisältöä voidaan upottaa osaksi SharePoint-sivustoja?

IMS ja SharePoint upotuksissa voidaan haluttuja IMS sisältöjä ja rakenteita näyttää katselijoille ilman, että he avaavat IMS-ympäristöä. Upotuksen kautta voidaan jopa avata IMS-linkkejä ja porautua syvemmälle IMSin sisältöön.

Toimintajärjestelmän sisällön ylläpito, muokkaus, hyväksyntä/julkaisu ja katselmointi hoidetaan edelleen tutussa IMS-järjestelmässä. Näin henkilöstölle voidaan tarjota uusi väylä toimintajärjestelmän tietoon ja samalla varmistaa, että henkilöstöllä on käytössä viimeisimmät hyväksytyt tiedot käyttöympäristöstä riippumatta.

Näin henkilöstölle voidaan tarjota uusi väylä toimintajärjestelmän tietoon ja samalla varmistaa, että henkilöstöllä on käytössä viimeisimmät hyväksytyt tiedot käyttöympäristöstä riippumatta.

IMS ja SharePoint upotukset ja niiden käyttöönotto eivät vaadi organisaatiolta suuria ponnistuksia tai investointeja, vaan käytännössä työkalut ovat jo nyt teidän käytössänne. Tyypillisesti selvitään käyttöoikeuksien asettamisella SharePointissa sekä muutamien SharePointista löytyvien upotuskomentojen harjoittelulla ja kuinka IMS-järjestelmästä löydetään haluttuun sisältöön viittaavat polut.

Tietopankki IMS-ohjelmiston käyttäjän apuna

Arterin IMS- ja ARC-ohjelmiston käyttäjän tukena toimii Tietopankki asiakaspalvelun ja teknisentuen lisäksi. Tietopankkiin on viety erilaisia käytännön ohjeistuksia ohjelmistojen eri toiminnallisuuksista.

👉 Tutustu Tietopankkiin tästä: TIETOPANKKI

Tietopankki, IMS- ja ARC-ohjelmistot, Arter Oy

Heräsikö kiinnostuksesi tiedon upottamiseen? Kysy lisää IMS-Sharepoint-upotuksista.

Ota yhteyttä!

Voit ottaa asiakaspalveluumme tällä lomakkeella.

Kirjoittaja

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Liittyvät materiaalit