Arter on suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat ohjelmistokehityksessä. Uskomme että liiketoiminnan kehittämiseen ei ole olemassa taikatemppuja. Vaaditaan osaamista, teknologiaa sekä sitkeyttä. Tarjoamme sekä asiantuntevan koulutuksen että nykyaikaisen teknologian liiketoimintanne tueksi.

 

 

Perustettu

1998

Arterlaisia

50+

IMS-asiakkaita

500+

ARC-asiakkaita

150+

QF-asiakkaita

1000+

Arter - muutosta laadun ehdoilla

Menestynyt liiketoiminta kehittyy jatkuvasti. Intohimomme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita kohti parempaa laatua, tehokkuutta ja kannattavuutta. Olemme toimineet jo kahdenkymmenen vuoden ajan ja olemmekin huomanneet, etteivät pelkät kauniit sanat kehityksen suhteen riitä. Kaikki palvelumme muovataan asiakkaan näköisiksi, heidän tarpeestaan ponnistaen. Kartoitamme yhdessä tarpeen, johon muovataan oikeanlainen ratkaisu. Otamme käyttöön ohjelmiston, koulutamme sen käyttöön ja annamme toimintaedellytykset tulevaisuutta varten. Palvelumme tähtäävät pysyvään muutokseen, jossa ei tingitä laadusta.

Asiakkaidemme liiketoimintaa tukevat tuotemerkkimme ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä QF-koulutus. Kesäkuun 2019 alusta alkaen olemme olleet osa Hollantilaista Total Specific Solutionsia, johon kuuluu lähes 60 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on Euroopassa yli 2 300 työntekijää. TSS on osa Constellation Software Inc. konsernia, joka on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista ja arvostetuimmista ohjelmistoyrityksistä.

Katso sivun alalaidasta aikajana Arterin historiasta!

5 syytä valita Arter

20 VUODEN KOKEMUS

Meillä on pitkä kokemus laatu- ja johtamisjärjestelmien toteuttamisesta asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

OHJELMISTOT JA ASIANTUNTEMUS

Meiltä saat ohjelmistot ja asiantuntemuksen samalta luukulta. Tukenasi ovat helpot ja monipuoliset palvelupaketit, käyttökoulus, sekä tarjoamamme jatkuva koulutus osaamisen kehittämiseen.

KOTIMAISET SOVELLUKSET

Tuotekehityksemme sijaitsee toimistollamme Helsingin Valimossa, josta tarjoamme innovatiiviset, edulliset ja joustavat sovellukset käyttöönne.

AJANKOHTAISIMMAT KEHITTÄMISMALLIT

Työyhteisössämme panostetaan osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, ja asiantuntijoillamme onkin käytössään ajankohtaisimmat toiminnan kehittämisen mallit ja alan viimeisin tietämys.

PARAS ASIAKASKOKEMUS

Jokainen asiakkaamme saa oman asiakasvastaavan, joka toimii asiakkaan apuna ja tukena. Arterin tekninen tuki toimii asiakkaidemme apuna päivittäin, ja on saanut erinomaista asiakaspalautetta.

Arterin tietosuojapolitiikka

Haluamme olla luotettava ja tietoturvallinen kumppani. Siksi tietosuojasta ja -turvasta huolehtiminen on yksi toimintamme peruspilareista. Tietosuojapolitiikkaamme on määritelty periaatteet ja menetelmät, joilla varmistamme tietosuojan korkean tason, henkilötietojen lainmukaisen käsittelyn, riskienhallinnan, vastuullisen toiminnan ja laadukkaiden palveluiden toteutumisen.

Menestystarinat

Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä sijainnista riippumatta. Tutustu asiakkaisiin, joiden toiminnan kehittämisessä olemme auttaneet.

Ajankohtaista

Lue ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita Arterin toiminnasta, tuotteista ja henkilöstöstä. Sivustollamme julkaistavat tiedotteet ja uutiset voit myös tilata suoraan sähköpostiisi tilaamalla uutiskirjeemme.

Työntekijöidemme kertomana

Ohjelmistojemme ja palveluidemme takana työskentelee noin 60 ammattilaista. Haluamme yhdessä tuottaa asiakaslähtöisiä ja luotettavia palveluita. Työyhteisössämme panostetaankin osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja kannustetaan kasvamaan omassa työtehtävässään. 

Lue Arterista Arterlaisten kertomana - jokaisen työntekijän tarina on erilainen. 

Ura Arterilla

Kasvamme vauhdilla ja näemme kirkkaan tulevaisuuden. Sopisitko sinä joukkoomme?

Ota Yhteyttä

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan! Kerro meille liiketoiminnan haasteesi ja ratkaisemme sen yhdessä.

Arterin aikajana