Keitä me olemme?

Arter on suomalainen yritys, joka tarjoaa todennetusti toimivat ratkaisut toiminnan dokumentointiin, kehittämiseen ja selkeyttämiseen. Ydinosaamistamme on laadun- ja jatkuvuudenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri sekä prosessien kehittäminen.

450+

IMS-asiakkaita

200+

ARC-asiakkaita

1000+

QF-asiakkaita

Arterin tarina

Oli suo, oli Ossi ja Jussi. 90-luvulla ISO 9001 -standardi oli juuri julkaistu ja Suomeen vyöryi laadunhallintajärjestelmien sertifiointiaalto. Suomen Standardisoimisliiton pääarvioijina toimineet perustajajäsenemme Ossi Ritola ja Jussi Moisio tarttuivat kuokkaan ja ryhtyivät yrittäjinä tarjoamaan laadunhallinnan koulutuksia. Koulutusten painopisteet muuttuivat ajan mukaan, mutta pohjimmiltaan kyse oli aina liiketoiminnan kehittämisestä.

Huomasimme, että asiakkailta puuttuivat kerta toisensa jälkeen modernit työkalut liiketoiminnan kehittämiseen. Ratkaisuksi ohjelmoimme ne itse konttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä ja aloimme tarjota asiantuntijuudella rakennettuja kotimaisia ohjelmistoja laadunhallintaan ja kokonaisarkkitehtuuriin liittyen. Vahvan kehittämishalumme ansiosta ratkomme tänä päivänä asiakkaiden haasteita niin kunnissa ja pörssiyrityksissä kuin pienissä venepajoissakin. Sen teemme kokemuksella, näkemyksellä ja korkealaatuisilla palveluilla.

Asiakkaidemme liiketoimintaa tukevat tuotteemme ja palvelumme ovat:

- IMS-ohjelmisto, jonka avulla rakennat yritykselle tai organisaatiolle sen omiin tarpeisiin sopivan laadunhallinta-, johtamis- tai toimintajärjestelmän. IMS-ohjelmiston avulla teet laadusta läpinäkyvää.

- ARC-ohjelmisto, joka on joustava kokonaisarkkitehtuurin visualisointityökalu. Se kirkastaa monimutkaisenkin kokonaisuuden helpoksi ymmärtää, kehittää ja johtaa.

- Konsultointi sekä Qualitas Fennica -koulutukset ovat laadunhallinnan ja jatkuvan parantamisen asiantuntijakoulutuksia. Koulutustemme avulla varmistat kilpailukykysi ja optimoit osaamisesi huomista varten.

Kesäkuusta 2019 alkaen olemme olleet osa Hollantilaista Total Specific Solutionsia, johon kuuluu lähes 85 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on Euroopassa yli 2300 työntekijää. TSS on osa Hollantilaista, pörssilistattua Topicus.com -konsernia.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella ja kertoa tarkemmin liiketoiminnan kehittämisen tarpeistasi. Ratkaistaan haasteenne yhdessä. Vikatilanteissa otathan yhteyttä tekniseen tukeemme.