Keitä me olemme?

Olemme suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntijapalveluita sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ydinosaamistamme on laadunhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, prosessien kehittäminen ja tiedolla johtaminen.

500+

IMS-asiakkaita

150+

ARC-asiakkaita

1000+

QF-asiakkaita

Arterin tarina

Oli suo, oli Ossi ja Jussi. 90-luvulla ISO 9001 -standardi oli juuri julkaistu ja Suomeen vyöryi laadunhallintajärjestelmien sertifiointiaalto. Suomen Standardisoimisliiton pääarvioijina toimineet perustajajäsenemme Ossi Ritola ja Jussi Moisio tarttuivat kuokkaan ja ryhtyivät yrittäjinä tarjoamaan laadunhallinnan koulutuksia. Koulutusten painopisteet muuttuivat ajan mukaan, mutta pohjimmiltaan kyse oli aina liiketoiminnan kehittämisestä.

Huomasimme, että asiakkailta puuttuivat kerta toisensa jälkeen modernit työkalut liiketoiminnan kehittämiseen. Ratkaisuksi ohjelmoimme ne itse konttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä ja aloimme tarjota asiantuntijuudella rakennettuja kotimaisia ohjelmistoja. Vahvan kehittämishalumme ansiosta ratkomme tänä päivänä asiakkaiden haasteita niin kunnissa ja pörssiyrityksissä kuin pienissä venepajoissakin. Sen teemme kokemuksella, näkemyksellä ja korkealaatuisilla palveluilla.

Asiakkaidemme liiketoimintaa tukevat tuotemerkkimme ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä QF-koulutus. Kesäkuun 2019 alusta alkaen olemme olleet osa Hollantilaista Total Specific Solutionsia, johon kuuluu lähes 60 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on Euroopassa yli 2 300 työntekijää. TSS on osa Constellation Software Inc. konsernia, joka on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista ja arvostetuimmista ohjelmistoyrityksistä.

Työntekijöidemme kertomana

Ohjelmistojemme ja palveluidemme takana työskentelee noin 40 ammattilaista. Haluamme yhdessä tuottaa asiakaslähtöisiä ja luotettavia palveluita. Työyhteisössämme panostetaankin osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja kannustetaan kasvamaan omassa työtehtävässään.

Tilaa demo-tunnukset ja kokeile ohjelmistoa ilmaiseksi:

Lähettämällä hyväksyn, että antamani henkilötiedot tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.