Keitä me olemme?

Olemme suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntijapalveluita sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ydinosaamistamme on laadunhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, prosessien kehittäminen ja tiedolla johtaminen.

500+

IMS-asiakkaita

200+

ARC-asiakkaita

1000+

QF-asiakkaita

Arterin tarina

Oli suo, oli Ossi ja Jussi. 90-luvulla ISO 9001 -standardi oli juuri julkaistu ja Suomeen vyöryi laadunhallintajärjestelmien sertifiointiaalto. Suomen Standardisoimisliiton pääarvioijina toimineet perustajajäsenemme Ossi Ritola ja Jussi Moisio tarttuivat kuokkaan ja ryhtyivät yrittäjinä tarjoamaan laadunhallinnan koulutuksia. Koulutusten painopisteet muuttuivat ajan mukaan, mutta pohjimmiltaan kyse oli aina liiketoiminnan kehittämisestä.

Huomasimme, että asiakkailta puuttuivat kerta toisensa jälkeen modernit työkalut liiketoiminnan kehittämiseen. Ratkaisuksi ohjelmoimme ne itse konttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä ja aloimme tarjota asiantuntijuudella rakennettuja kotimaisia ohjelmistoja laadunhallintaan ja kokonaisarkkitehtuuriin liittyen. Vahvan kehittämishalumme ansiosta ratkomme tänä päivänä asiakkaiden haasteita niin kunnissa ja pörssiyrityksissä kuin pienissä venepajoissakin. Sen teemme kokemuksella, näkemyksellä ja korkealaatuisilla palveluilla.

Asiakkaidemme liiketoimintaa tukevat tuotteemme ja palvelumme ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot, konsultointi sekä Qualitas Fennica -koulutukset. Kesäkuun 2019 alusta alkaen olemme olleet osa Hollantilaista Total Specific Solutionsia, johon kuuluu lähes 60 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. Total Specific Solutions organisaation pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja heillä on Euroopassa yli 2 300 työntekijää.

Visionamme on olla Suomen suosituin laadunhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella ja kertoa tarkemmin liiketoiminnan kehittämisen tarpeistasi. Ratkaistaan haasteenne yhdessä. Vikatilanteissa otathan yhteyttä tekniseen tukeemme.