Palvelut

Tarjoamme palveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelumme sisältävät konsultointia, käytännönläheisiä työpajoja, asiantuntevaa koulutusta ja tarvittaessa ARC- tai IMS-ohjelmiston käyttöönoton. Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä!

Vastuullisuus

Kaipaatko asiantuntijan apua vastuullisuustyössä, sen kehittämisessä tai johtamisessa? Toteutamme vastuullisuuskonsultointia ja koulutusta niin ohjelmistoasiakkaillemme kuin yksittäisiin projekteihinkin.

Konsultointi

Kaipaatko konsultointia laadunhallinnan, leanin, kokonaisarkkitehtuurin, prosessijohtamisen, tietoturvan tai ISO-standardien osalta? Toteutamme konsultointia niin ohjelmistoasiakkaillemme kuin yksittäisiin projekteihinkin.

Tiedonhallintamallin rakentaminen

Tiedonhallintamallin rakentaminen -palvelumme auttaa organisaatiotanne vastaamaan tiedonhallintalain vaatimuksiin. Lisäksi ARC-ohjelmistolla toteutetun tiedonhallintamallin avulla muutosvaikutusten arviointi ja mallin ylläpito helpottuu.

Toimintajärjestelmän rakentaminen

Toimintajärjestelmän rakentaminen -palvelu auttaa rakentamaan organisaatiollenne toimintajärjestelmän Arterin IMS-ohjelmistoon, joka vastaa ISO 9001, ISO 14001 sekä ISO 45001 -standardien vaatimuksiin.

Kokonaisarkkitehtuurin pikastartti

Kokonaisarkkitehtuurin pikastartti -palvelun avulla organisaationne pääsee helposti, kevyesti ja tehokkaasti liikkeelle kokonaisarkkitehtuurityössä. Pikastartissa kuvaatte ARC-ohjelmistoon keskeisimmät kokonaisarkkitehtuurin osa-alueet valmiin viitekehyksen avulla.

Lean Arvovirtakuvaus

Lean Arvovirtakuvauksen avulla tunnistatte prosessien konkreettiset kehityskohteet. Palvelussa voidaan hyödyntää joko IMS- tai ARC-ohjelmistoa.