Vastuullisuus

Kaipaatko asiantuntijan apua vastuullisuustyössä, sen kehittämisessä tai johtamisessa? Kauttamme on mahdollista hankkia yrityksen tai organisaation omiin tarpeisiin räätälöityä vastuullisuuskonsultointia tai koulutusta. Toteutamme kokonaisuuksia niin ohjelmistoasiakkaillemme kuin ohjelmistoriippumattomattomiin projekteihin.

Vastuullisuuskoulutukset ja puheenvuorot

Räätälöidyt vastuullisuuskoulutukset yrityksen hallituksen, johdon, tiimin tai koko henkilöstön tarpeisiin tai puheenvuoro tilaisuuden alustajana, keskustelun herättelijänä. Esimerkkejä vastuullisuuskoulutusten ja puheenvuorojen aiheista:
- Kestävyysraportointi CSRD ja siihen valmistautuminen.
- Olennaisuuden merkitys vastuullisuusjohtamisessa.
- Kestäviä päätöksiä - ymmärrystä kestävyysdatan ympärille.
- Arvoketjuajattelu ja sidosryhmät.

Vastuullisuustyön kehittäminen

Asiantuntijatukea kehittämään vastuullisuustyötä liiketoimintaprosesseissa​ tai asiantuntija fasilitoimaan vastuullisuusteemaisia työpajoja. Esimerkkejä kehityskohteista:
- Olennaisten näkökohtien tunnistaminen.
- Arvoketjuajattelu, sidosryhmien ja niiden odotuksien tunnistaminen.
- Vastuullisuustavoitteiden määrittäminen ja mittarointi.

Vastuullisuusjohtaminen

Asiantuntijatukea vastuullisuusjohtamisen kehittämiseen​, esimerkiksi seuraavissa kokonaisuuksissa:
- Kestävyyskonteksti; toimintaympäristökatsaus, arvoketju- ja sidosryhmäanalyysit.
- Olennaisuusanalyysi, Vastuullisuusstrategia ja –ohjelma.
- Vastuullisuustavoitteet ja mittarointi.

Tutustu asiantuntijaamme - vastuullisuuskonsultti Appu Haapio-Karjalainen

Arterin vanhempi vastuullisuuskonsultti, tekniikan tohtori Appu Haapio-Karjalainen on kestävän kehityksen ja vastuullisuusjohtamisen monitaitaja 20 vuoden kokemuksella. Apulla on laaja-alainen näkemys yritysvastuun kehittämisestä ja jalkauttamisesta eri toimialoilla. Hänen painopistealueitaan ovat yritysvastuu strategisena työkaluna, vastuullisuusjohtamisen kehittäminen sekä kestävyysraportointi. Appu osaa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja priorisoida niitä. Verkostojen rakentaminen on yksi hänen vahvuuksistaan.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta ja kerro samalla organisaatiosi tarpeista, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella ja kertoa tarkemmin liiketoiminnan kehittämisen tarpeistasi. Ratkaistaan haasteenne yhdessä. Vikatilanteissa otathan yhteyttä tekniseen tukeemme.