Uutinen

Arterille on myönnetty ISO 27001 -sertifikaatti

Julkaistu 16.05.2024

Inspecta Sertifiointi Oy on myönsi 3.5.2024 ISO 27001/IEC:2022 -sertifikaatin, joka varmentaa, että organisaation TSS Finland Oy tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä täyttää standardin vaatimukset. Arter Oy on osa TSS Finland Oy organisaatiota ja sisältyy myönnettyyn sertifikaattiin. 

ISO 27001 on yksi kansainvälisesti tunnetuin tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien standardi. Standardi asettaa edellytyksiä organisaation tietoturvallisuuden hallintajärjestelmälle, ylläpidolle, seurannalle ja parantamiselle.

Alkuperäinen ISO 27001 -sertifikaatti myönnettiin Arterille 23.6.2021.

ISO 27001 -sertifikaatti on osoitus sitoutumisesta systemaattiseen tietoturvan ylläpitoon ja parantamiseen

ISO 27001 -sertifikaatti on akkreditoidun sertifiointilaitoksen myöntämä todistus siitä, että Arter Oy:n toiminta noudattaa hyviä tietoturvaperiaatteita ja toimimme vastuullisesti sekä järjestelmällisesti tietoturvan saralla.

ISO 27001 -standardin mukainen toiminta tarkoittaa asiakkaillemme luottamusta vaatimusten täyttymisestä. Luottamus perustuu käytäntäntöihin kuten tietoturvallisuusprosessien kuvaukseen ja niiden mukaan toimimiseen, riskikartoituksiin, tieto-omaisuuden turvaamiseen, käyttöoikeuksien hallintaan sekä tietojen saatavuuteen, eheyteen ja hallintakeinoihin.

Uudelleen sertifiointi auttaa ymmärtämään kuinka hallintajärjestelmä on todellisuudessa jalkautunut

Alkuperäinen ISO 27001 -sertifikaatti myönnettiin Arterille kesänkynnyksellä 2021. Uudelleen sertifioinnissa tarkastellaan, kuinka standardin mukainen hallintajärjestelmä on todellisuudessa jalkautunut organisaatioon. Lisäksi hallintajärjestelmän mukaista toimintaa pystytään arvioimaan astetta syvemmin.

Toimiminen osana TSS Finlandia on myös Arterille mahdollisuus syventää tietoturvan tasoa ja osaamista yhteistyön ja jaettujen käytäntöjen osalta. Yhteinen hallintajärjestelmä auttaa suhtautumaan kriittisemmin asioihin kuin pelkän oman organisaation sisällä toimiminen. Jatkossa pystymme Arterilla toimimaan tietoturvan saralla organisaatiotamme kokoa vaikuttavammalla tasolla”, Aleksi Rossi Arterin tietoturvapäällikkö.

Arter on ollut kesäkuusta 2019 alkaen osa Hollantilaista Total Specific Solutionsia, johon kuuluu lähes 85 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on Euroopassa yli 2300 työntekijää. TSS on osa Hollantilaista, pörssilistattua Topicus.com -konsernia. TSS Finland Oy on osa Total Specific Solutions -konsernia.

3.5.2024 Arter Oy:lle myönnetty ISO/IEC 27001:2022 -sertifikaatti.