Kesäkuu 2019

ARTER OSAKSI MENESTYVÄÄ KANSAINVÄLISTÄ OHJELMISTOTALOA

Hollantilainen Total Specific Solutions (TSS) on ostanut Arterin koko osakekannan 5.6.2019. Yritysosto tuplaa hollantilaisen TSS:n ja sen emoyhtiö CSI-konsernin henkilöstömäärän Suomessa.

Maaliskuu 2019

TIEDONHALLINTALAKI VAATII JULKISHALLINNOLTA KOKONAISARKKITEHTUURIN KUVAAMISTA – ARTER TARJOAA VALMIIN TOTEUTUSPOHJAN

Eduskunnan täysistunnossa 18.2. hyväksytty tiedonhallintalaki on kunnissa koettu epäselväksi sekä raskaaksi toteuttaa ja ylläpitää. Arter tarjoaa lakiin vastaavaa tiedonhallinnan palvelua, jotta asiakkaat voivat saada tiedonhallintamallinsa valmiiksi 12 kuukauden siirtymäajan puitteissa.

Helmikuu 2019

ARTER JA NETUM YHTEISTYÖHÖN: VALMIS RAKENNE KOKONAISUUDEN HALLINTAAN

Arter ja Netum ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Netum hyödyntää Arterin ARC-ohjelmistoa asiakkaille toteutettavissa kokonaisarkkitehtuuriprojekteissa. Ohjelmisto- ja konsultointiyhteistyön tavoitteena on parantaa asiakkaiden liiketoiminnan kokonaisuuden hallintaa Arter Frameworkin avulla.

Lokakuu 2018

OPINNÄYTETYÖ KYBERTURVALLISUUDEN HALLINTAMALLIN KEHITTÄMISESTÄ 

Arter Oy:n Scrum Master Tomi Turunen on julkaisut YAMK-opinnäytetyönsä aiheesta Kyberturvallisuuden hallintamallin kehittäminen. Työn kehitystehtävän tuloksena syntyi Arter Oy:n uusi kyberturvallisuuspalvelu.

Toukokuu 2018

ARTER LAAJENTAA TUOTEPERHETTÄÄN: UUSI OHJELMISTO KETTERÄÄN TIEDONHALLINTAAN JA JAKAMISEEN

Suomalainen ohjelmistotalo Arter Oy on julkaissut uutisen vuodenvaihteessa lanseerattavasta VIA-ohjelmistosta, joka mahdollistaa älykkään ja ketterän tiedonhallinnan ja jakamisen. Ohjelmisto vastaa kehittyviin asiakastarpeisiin ja digitaalisuuden tuomiin liiketoiminnan muutoksiin.

Huhtikuu 2018

ARTER JA CYBERMIND YHTEISTYÖHÖN: RATKAISU ASIAKKAIDEN TIETOSUOJAHAASTEISIIN

EU:n tietosuoja-asetuksen kynnyksellä Arter Oy ja Cybermind Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Cybermind hyödyntää Arterin ohjelmistoja asiakkaille toteutettavissa tietosuoja- ja kokonaisarkkitehtuuriprojekteissa. Cybermind toimii Arterin kehittämän ARC-ohjelmiston jälleenmyyjänä ja konsultointikumppanina.

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT MEDIALLE

Vastaamme median tiedusteluihin Arterin markkinoinnissa.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Greete Kriik: greete.kriik@arter.fi | +358 50 410 2768