Tietoa koulutuksista

Tervetuloa tutustumaan koulutustarjontaamme ja kehittämään ammattitaitoasi. Alla infograafi vuoden 2022 Qualitas Fennican avoimista koulutuksista.

Qualitas Fennica -koulutukset

QF-koulutukset ovat toiminnan kehittämisen avoimia tai organisaatiokohtaisia asiantuntijakoulutuksia. 25 vuoden kokemuksella olemme jalostaneet osaajista huippuja.

IMS-ohjelmistokoulutukset

IMS-koulutukset ovat tehokas tapa oppia hyödyntämään IMS-ohjelmistoa laajasti ja monipuolisesti.

ARC-ohjelmistokoulutukset

ARC-koulutukset ovat tehokas tapa laajentaa ARC-osaamista niin yksilö- kuin organisaatiotasolla.

QF-koulutukset

Jo 25 vuoden kokemuksella olemme jalostaneet osaajista huippuja. Kokeneiden kouluttajiemme johdolla saat koulutuksistamme teoriatiedon lisäksi valmiit aineistot, joilla voit lähteä tekemään käytännön kehitystyötä omassa organisaatiossasi. Järjestämme kaikille avoimia koulutuksia ympäri vuoden. Tutustu tuleviin koulutuksiin, löydä oma koulutusaiheesi ja varmista paikkasi Qualitas Fennican laadukkaissa koulutuksissa!

Voit myös tilata meidät kouluttamaan organisaatiotanne juuri teidän kehitystarpeidenne mukaisesti. Koulutus toteutetaan tällöin organisaationne tarpeet ja erityistoiveet huomioiden. Organisaatiokohtainen koulutus on osallistavaa ja harjoitteet liitetään suoraan yrityksenne toimintaan. Opit uutta, vahvistat jo aiemmin opittuja taitoja ja saat konkreettisia hyötyjä. Lisäksi voit viedä oppimasi suoraan käytäntöön. Ota meihin suoraan yhteyttä varataksesi organisaatiollenne oman koulutuksen.

Haluatko kuulla lisää QF-koulutuksista?

Haluaisitko saada lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön Qualitas Fennica -koulutuksista? Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

IMS-koulutukset

Koulutuksissa käymme yhdessä läpi ohjelmiston eri osioiden käyttöä ja uusimpia päivityksiä. Avoimiin IMS-koulutuksiin voit ilmoittautua joko yksin tai kollegoidesi kanssa!

Organisaatiokohtaiset IMS-ohjelmistokoulutukset taas tarjoavat valmiiksi mietityt organisaatiokohtaiset koulutuskokonaisuudet tehokkampaan ohjelmiston käyttöön teidän organisaatiossanne.

Ota yhteyttä koulutuspäällikköömme varataksesi organisaatiokohtaisen koulutuksen!

Haluatko kuulla lisää IMS-koulutuksista?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää IMS-ohjelmistokoulutuksista. Voit myös jättää suoraan tarjouspyynnön IMS-koulutuksesta organisaatiollesi.

ARC-koulutukset

Koulutuksissa käymme yhdessä läpi ohjelmiston eri osioiden käyttöä ja uusimpia päivityksiä. Avoimiin ARC-koulutuksiin voit ilmoittautua joko yksin tai kollegoidesi kanssa!

Organisaatiokohtaiset ARC-ohjelmistokoulutukset taas tarjoavat valmiiksi mietityt organisaatiokohtaiset koulutuskokonaisuudet tehokkampaan ohjelmiston käyttöön teidän organisaatiossanne.

Ota yhteyttä koulutuspäällikköömme varataksesi organisaatiokohtaisen koulutuksen!

Haluatko kuulla lisää ARC-koulutuksista?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää ARC-ohjelmistokoulutuksista. Voit myös jättää suoraan tarjouspyynnön ARC-koulutuksesta organisaatiollesi.