IMS-koulutukset

IMS-ohjelmiston Prosessit-osion käyttö

Ilmoittaudu koulutukseen

Mitä

IMS-ohjelmiston tehokas käyttö vaatii sen hyvää hallintaa ja osaamista.

 • Tässä koulutuksessa opit hyödyntämään IMSin omaa kolmisivutekniikka prosessien kuvaamisessa. Prosessien hierarkia ja versiointi tulevat tutuksi ja kouluttaja ohjaa myös piirtämään prosesseja uimaratakaavioina.
 • Koulutuksesta saat teknisen käyttökoulutuksen IMS-ohjelmiston Prosessit-osioon.

Miten

 • Koulutus on kolmetuntinen ja se järjestetään etänä. Siihen osallistuu henkilöitä eri organisaatioista.
 • Kouluttaja esittelee toiminnallisuuksia demoympäristössä ja niitä voi halutessaan koulutuksen aikana kokeilla myös oman organisaation IMSissä.
 • Osallistujat saavat koulutusmateriaalin etukäteen.

Kenelle

 • Kaikille, joiden tarkoituksena on kuvata prosesseja IMS-ohjelmistolla ja jotka kaipaavat teknistä käyttökoulutusta sen tueksi.
 • Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta prosessien kuvaamisesta IMS-ohjelmistolla.
 • Koulutus ei ole tarkoitettu kokeneille Prosessit-osion käyttäjille. Suosittelemme oman koulutuksen tilaamista organisaatiolle, jotka kaipaavat kouluttajan tukea juuri heidän prosessiensa kuvaamiseen tai joista olisi tulossa neljä tai useampi osallistuja samaan koulutukseen.

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöön sekä hinnoitteluun alta ja varaa paikkasi koulutukseen.

Näin Arterin etäkoulutukset toimivat käytännössä:

 • Koulutus tapahtuu videoyhteyden kautta. Näin kouluttaja ja opiskelijat pääsevät olemaan aidossa vuorovaikutuksessa keskenään pidemmänkin matkan päästä.
 • Kaikille osallistujille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa linkki, jonka kautta he pääsevät mukaan koulutukseen. Tämä ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista tietokoneelle.
 • Suosittelemme kahta näyttöä koulutuksen ajaksi, toista koulutuksen seuraamiseen ja toista ohjemiston käytön harjoitteluun.

Aikataulu

09:00
Koulutuksen avaus
 • Esittäytyminen
 • Ohjelma ja tavoitteet
Prosessikartta
Prosessihierarkia
Prosessikaavio (ns. uimaratakaavio)
Riskin vaikuttavuuden kohteen luonti
10:30
Tauko
Prosessin yhteenveto ja vaiheiden kuvaukset
Prosessin versiointi, hyväksyminen ja katselmointi
Prosessiosion toiminnot
12:00
Koulutus päättyy

Opettajat

Katja Äärilä toimii Arterilla konsulttina. Häneltä löytyy käytännön kokemusta kansainvälisen tuotantoyrityksen QEHS-järjestelmien rakentamisesta, kehittämisestä ja ylläpidosta.Katjan vahvuuksiin kuuluu sisäisten auditointien hallinta aina auditointiohjelman suunnittelusta yksittäisten auditointien toteuttamiseen ja korjaavien toimenpiteiden implementointiin.Katjan osaamisalueisiin kuuluu myös ESG eli vastuullisuus ja sen raportointi.

Hinta

Osallistumismaksu on 300 € + alv/henkilö. Hinta sisältää päivän aineistot, yhden päivän koulutusta, sekä ohjausta ja vertaistukea ryhmässä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Ilmoittaudu

MA 17.06.2024 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston prosessit-osion käyttö 17.6.2024

Online 300 € + ALV

KE 08.12.2021 09:00 - 16:00 Online

IMS-ohjelmisto prosessien kuvaamisen työkaluna

Online 400 € + ALV

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.