IMS-koulutukset

IMS-ohjelmiston prosessit-osion käyttö

Ilmoittaudu koulutukseen

Mitä

IMS-ohjelmiston tehokas käyttö vaatii sen hyvää hallintaa ja osaamista. Tässä koulutuksessa opittaan hyödyntämään IMSin omaa kolmisivutekniikka prosessien kuvaamisessa. Prosessien hierarkia ja versiointi tulevat tutuksi ja kouluttaja ohjaa myös piirtämään prosesseja uimaratakaavioina. Koulutuksesta saat yhdessä muiden ohjelmiston käyttäjien kanssa teknisen käyttökoulutuksen IMS-ohjelmiston prosessit-osioon.

Miten

Koulutus on kolmetuntinen ja se järjestetään etänä. Siihen osallistuu henkilöitä eri organisaatioista. Koulutus koostuu yhdessä tehtävistä harjoituksista IMS-toimintajärjestelmässä. Harjoitukset tehdään harjoitusympäristössä, joten osallistujan omaa IMS-ohjelmistoa ei tarvita tilaisuudessa.

Osallistujat saavat koulutusmateriaalin etukäteen.

Kenelle

Kaikille, joiden tarkoituksena on kuvata prosesseja IMS-ohjelmistolla ja jotka kaipaavat teknistä käyttökoulutusta sen tueksi. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta prosessien kuvaamisesta IMS-ohjelmistolla.

Koulutus ei ole tarkoitettu kokeneille prosessit-osion käyttäjille. Suosittelemme oman koulutuksen tilaamista organisaatiolle, jotka kaipaavat kouluttajan tukea juuri heidän prosessiensa kuvaamiseen tai joista olisi tulossa neljä tai useampi osallistuja samaan koulutukseen.

Näin Arterin etäkoulutukset toimivat käytännössä:

  • Koulutus tapahtuu videoyhteyden kautta. Näin kouluttaja ja opiskelijat pääsevät olemaan aidossa vuorovaikutuksessa keskenään pidemmänkin matkan päästä.
  • Kaikille osallistujille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa linkki, jonka kautta he pääsevät mukaan koulutukseen. Tämä ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista tietokoneelle.
  • Suosittelemme kahta näyttöä koulutuksen ajaksi, toista koulutuksen seuraamiseen ja toista ohjemiston käytön harjoitteluun.

Aikataulu

09:00
Koulutuksen avaus
  • Esittäytyminen
  • Ohjelma ja tavoitteet
Prosessikartta
Prosessihierarkia
Prosessikaavio (ns. uimaratakaavio)
Riskin vaikuttavuuden kohteen luonti
10:30
Tauko
Prosessin yhteenveto ja vaiheiden kuvaukset
Prosessin versiointi, hyväksyminen ja katselmointi
Prosessiosion toiminnot
12:00
Koulutus päättyy

Opettajat

Tomi Saarinen toimii asiakasvastaavana Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.

Hinta

Osallistumismaksu on 300 € + alv/henkilö. Hinta sisältää päivän aineistot, yhden päivän koulutusta, sekä ohjausta ja vertaistukea ryhmässä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Ilmoittaudu

TI 25.01.2022 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston prosessit-osion käyttö

Online 300 € + ALV

Kysy lisää


Kaisa Halsas toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Kaisan sydäntä lähellä on elinikäinen oppiminen ja jatkuva kehittyminen. Kaisaan voi olla yhteydessä kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.